Geen zin om te douchen? 6 x hoe je er alsnog fris en fruitig uitziet

Iedereen kent het wel. Het is zondag en je hebt je voorgenomen om de héle dag in je pyjama te vertoeven. Jij gaat echt nergens heen. Totdat je je tot je schrik realiseert dat je een afspraak hebt gemaakt en die to-taal bent vergeten. Je had geen zin om te douchen, maar nu heb je ook nog eens geen tijd meer.

Onder de douche springen is op dit moment een absolute no go. Maar hoe zorg je ervoor dat je toch fris en fruitig aan tafel verschijnt, nou zo:

1. Verfris jezelf met natte doekjes

Ok, tijd om volledig onder de douche te springen is er nu eenmaal niet. Was je dan in ieder geval eventjes met natte doekjes. Vaak hebben die ook nog eens een lekkere geur, waardoor je soort van het gevoel hebt van een schoon lichaam.

2. Scheer droog

Het lijkt pijnlijk, maar dat is het niet. Het is een snelle manier om wél te scheren, maar er niet teveel tijd aan kwijt te zijn. Daarnaast weet je immers nooit wat er nog kan gebeuren vandaag, dus het gevoel dat je geschoren bent is natuurlijk altijd fijn. Toch iets too much? Maak dan even snel de te scheren lichaamsdelen nat met wat water.

4. Make-up doekjes

Voor je gevoel heb je je make-up er gister grondig afgehaald, maar toch word je wakker met ontzettende pandaogen. Zorg er wel voor dat je je resterende make-up er nog even afhaalt met je make-up doekjes en gooi je gezicht even onder de kraan. Crème op en je kunt je make-up weer aanbrengen.

5. Een heerlijke bodylotion

Heb je nog steeds het gevoel dat je niet helemaal fris ruikt? Smeer dan even een goede geurende bodylotion op. Naast dat het voor je huid een verademing is, helpt het jou zeker weten ook.

6. Droogshampoo

Met een goede droogshampoo lijk je weer helemaal fris en fruitig. Jouw dag kan zonder te douchen alsnog een top dag worden.

LEES OOK: 5 manieren om te douchen zónder je haar te ruïneren

Reageer op artikel:
Geen zin om te douchen? 6 x hoe je er alsnog fris en fruitig uitziet
Sluiten