Geheime beauty rituelen vanuit de hele wereld

Konden we soms maar met een verrekijker over de grote oceaan kijken. Wat gebeurt er eigenlijk in al die landen duizenden kilometers van ons vandaan? Ook daar hebben ze eigen rituelen en eigen trucjes. Wij maakten een rondje rond de hele wereld en brengen jou nu de beste tips.

Australië

De beste anti-roos tip komt van down under. Voeg een paar druppeltjes tea tree olie of eucalyptus olie toe aan je shampoo en zeg maar doei tegen de witte schilfertjes.

Spanje

Spanje laat kringen onder je ogen verdwijnen. Snij hele dunne plakjes van een aardappel en leg deze tien minuten op je ogen. Het maakt je huid lichter en daardoor zullen je kringen niet of nauwelijks meer zichtbaar zijn.

Brazilië

Het land van de prachtige lichamen. Hoe ze dat doen? Zand over hun lichaam schuren en vooral bij hun bilpartij om cellulitis te voorkomen of tegen te gaan.

Zimbabwe

Brengt je energielevel naar het hoogste niveau. Niet met energiedrankjes zoals Red Bull maar met warme thee en citroen. Ieder kopje geeft een boost en brengt je energielevel omhoog.

Italië & Griekenland

De amore in Italië komt tot uiting in de lippen van een vrouw. Zij gebruiken hun traditionele olijfolie om hun lippen te verzorgen en te laten glanzen. Olijfolie is ook het geheim van de Grieken. Zij gebruiken het echter om droge plekjes tegen te gaan op hun huid.

Scandinavië

De huidjes van de Scandanavische vrouwen zijn to die for. En als je goed nadenkt weet je hoe dat komt. Ze wassen hun gezicht in een badje van ijskoud mineraal water. Twintig keer een handvol water in je gezicht splashen per dag is het geheim.

China

Poppengezichtjes die niet ouder worden, oftewel hun power ligt in het tegengaan van rimpels. Hoe? Drink iedere dag witte thee. Het beschermt je huid tegen radicalen.

Latijns Amerika

Ze eten avocado. Je huid gaat ervan stralen, je haar gaat glanzen en het gaat een hongergevoel tegen.

Ierland

Een bad nemen in schone wateren vol met zeewier helpt de Ierse vrouwen om hun huid te reinigen.

India

India gebruikt al jarenlang een product dat hoog aan ieders favorieten lijstje staat momenteel, kokosolie. Zij verwarmen het, smeren het in hun haar en gaan ermee slapen. De volgende ochtend wassen ze het er weer uit. Toegegeven, zij zijn het land van de volle glanzende bossen haar zonder pluis of dode punten.

Reageer op artikel:
Geheime beauty rituelen vanuit de hele wereld
Sluiten