Laura Lammertse
Laura Lammertse Love & Seks 16 apr 2019
Leestijd: 3 minuten

9 geheimen die echt alleen je allerbeste vriendin weet

Jullie zijn al heel lang beste vriendinnen. Je gaat nergens zonder haar naar toe en je belt haar overal voor op. En zij jou ook. Natuurlijk ontstaan er dan bepaalde geheimen. Nie-mand weet dit van jou, maar dit zijn de zeven geheimen die jouw beste vriendin wel van jou weet:

1. Over welke man je nooit heen zal komen

Iedere vrouw heeft zo’n man in haar leven die haar de rest van de jaren zal achtervolgen. En ook al krijg je een nieuwe liefde, hij zal altijd ergens in je gedachtes blijven rondzwerven.

2. Dat je wel eens belt op de wc

Ja, de druk was hoog en het is prima te combineren, toch?! Best een beetje goor, maar hé wat maakt het uit. Waarschijnlijk bel jij toch met haar en daarom maakt het niet uit. Even al jullie geheimen bespreken.

3. Wie jij allemaal stalkt op Facebook

Uren kun jij scrollen door allerlei pagina’s van meisjes die in de buurt zijn geweest van jouw crush, of kijkend naar de nieuwe vriendin van je ex en haar beste vriendin en haar ouders. Want oh boy, wat is het internet toch een schatkist vol aan fijn (foto)materiaal. Gelukkig maar dat Facebook niet net zoals LinkedIn laat zien wie er op je profiel is geweest..

4. Hoe vaak je eigenlijk blut bent

Heel de wereld denkt dat jij je financiën prima voor elkaar hebt. Je hebt immers altijd een nieuw jurkje aan of nieuwe schoenen. Alleen je beste vriendin weet dat je vaak je laatste vijftig cent bij elkaar moet sprokkelen. Ook weer eentje voor de schatkist aan geheimen.

5. Wat al jouw lichamelijke kwaaltjes zijn

Van dat puistje op je rug, tot het gaatje in jouw kies: jouw beste vriendin weet alles. Alle doktersafspraken worden tot op de detail besproken en geanalyseerd. Niks is te gek, niets is te vies.

6. De mislukte seksverhalen

Je keek er enorm naar uit, want jij had die ene hunk aan de haak geslagen. Maar eer hij in jouw bed lag viel het vies tegen helaas. Hij leek wel een konijntje op volle toeren en had geen idee wat hij moest doen. Ja, dat weet zij, maar voor de rest van de wereld is het verhaal: ‘Zo, hij was écht absoluut fantastisch, een beest in bed’. Hé, konijntjes zijn ook beesten.

7. Met welke collega of Facebookvriend je wel eens tussen de lakens zou willen kruipen

En het zijn dan ook van die types die eigenlijk echt niet kunnen, zoals het broertje van jouw aartsvijand of jouw manager. Het zijn de mannen die bovenaan je lijstje staan als er gevraagd wordt: ‘als je moét kiezen met wie zou je naar bed gaan van je collega’s?’ Bij haar is het geheim gelukkig veilig, want stel je voor dat dit uit zou komen. Horror.

8. Met wie jij seks hebt gehad in je dromen

Zij weet als eerste, en tevens als enige, met wie jij een wilde nacht in je dromen hebt gehad. Ja, zelfs als dat jouw leraar Frans van vroeger was. Hmm creepy.

9. Wat je ooit stiekem hebt gestolen

Alleen jouw echte vriendin weet van jouw gangsterverleden. Zij werkt indirect als een pastoor waar jij komt biechten. In ruil voor een lunch aflaat zal ze niks vertellen. Aan niemand.

Wij denken dat je deze ook aan je beste vriendin wilt laten lezen: Een brief aan mijn beste vriendin: waarom ik echt niet zonder je kan

Reageer op artikel:
9 geheimen die echt alleen je allerbeste vriendin weet
Sluiten