Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 21 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Gekleurde eyeliner: alle tips, tricks en producten die je nodig hebt op een rij

Eén van de winter make-uptrends is eyeliner. Deze trend begon in de zomer al, maar we zijn er nog steeds niet klaar mee. Waarschijnlijk heb je deze trend al voorbij zien komen, zelfs bekendheden gingen meedoen. Zo zag je de gekleurde eyeliner trend bij Rihanna en Emily Ratajkowski. Het is dus hoog tijd om te trend te gaan ondersteunen, wij leggen je alles uit wat we weten over de gekleurde eyeliner.

Wij zijn fan.

Gekleurde eyeliner

Deze make-uptrend is niet moeilijk, als je de wing onder de knie hebt ben je good to go. Daarnaast kan je zelf bepalen hoe uitdagend je de gekleurde eyeliner wilt maken, met een kleine subtiele wing ben je classy en chiq. Maar je kunt er natuurlijk ook helemaal voor gaan en dan maak je met je gekleurde eyeliner een statement.

Tips en tricks voor het aanbrengen van eyeliner

Voordat je begint met de eyeliner is het key om een goede primer te gebruiken. Een primer geeft je ogen namelijk een frisse look en zorgt ervoor dat je wing geen kant meer op kan. Een primer speciaal voor je oogleden is iets anders dan een gezichtsprimer. Deze is namelijk plakkeriger zodat je oogmake-up beter blijft zitten. Zo ook je gekleurde eyeliner. Deze oogschaduw primer van Too Faced raden wij aan.

Als je begint met experimenteren is het een goede tip om een wattenstaafje bij de hand te houden. Met een wattenstaafje kan je eventuele foutjes weer rechtzetten en is het dus geen probleem als je uitschiet. Daarnaast is dit ook heel handig om het puntje van je gekleurde eyeliner perfect scherp te maken.

Wees vooral niet bang als je de gekleurde eyeliner opdoet. Een andere tip is om je werk altijd even van een afstandje te bekijken. Zet een stap naar achteren en bekijk je hele gezicht, meestal zie je dan meteen waar er nog werk nodig is en waar niet meer.

Reageer op artikel:
Gekleurde eyeliner: alle tips, tricks en producten die je nodig hebt op een rij
Sluiten