Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 9 okt 2018

Er bestaat roze koffie waardoor je spontaan een ochtendprinses wil worden

Met het verkeerde been uit bed gestapt? Dan kun je de hele dag blijven mokken, of gewoon je saaie dagelijkse bakkie pleur omtoveren tot een gekleurde koffie in het roze of blauw. Blijdschap gegarandeerd.

Roze of blauwe koffie klinkt misschien een beetje gek, maar het is echt drinkbaar. En je kunt het nog heel gemakkelijk zelf maken ook, zonder allerlei moeilijke trucjes uit te hoeven halen.

Gekleurde koffie voor een goed humeur

Soms zit alles tegen in de ochtend. Bij het uit bed stappen stoot jij je teen. Daarna is het water van de douche ineens koud en blijkt de yoghurt ook nog eens op te zijn. Alle ingrediënten voor een flink ochtendhumeur.

Maar vanaf nu kun je ervoor zorgen dat je in een handomdraai weer vrolijk bent, door een nieuw ingrediënt in huis te halen. We hebben het over koffie verf, waarmee jij je kopje koffie op kunt vrolijken – en daarmee jezelf dus ook.

Hartstikke gemakkelijk

Bij de webshop Firebox kun je een box bestellen met vier verschillende kleuren koffie verf erin. Met de kleuren emerald, ruby, amethyst en sapphire maak jij jouw koffie tot een feestje.

De koffie verf is een soort poeder die je in de koffiemelk doet. Zodra je de melk gaat opschuimen, verandert de kleur ervan van wit naar roze. Of rood, of blauw. Dit giet je vervolgens in je zwarte koffie, en daar is je zelfgemaakte gekleurde cappuccino.

Lekker prijsje

Het doosje koffie verf is niet eens heel prijzig. Want je scoort jouw vrolijke humeur in poedervorm voor maar 18 euro. Je kunt lekker lang doen met de gekleurde poeders, dus wij raden je aan om gewoon iedere dag je koffie van een kleurtje te voorzien.

Dit is toch super leuk? Het is ook heel leuk als een verrassend cadeautje voor de naderende feestdagen bijvoorbeeld. Of gewoon lekker als cadeautje voor jezelf.

Van wodka krijg je kleinere poriën dus dat is een extra reden om vanavond te drinken

Jani TV

Reageer op artikel:
Er bestaat roze koffie waardoor je spontaan een ochtendprinses wil worden
Sluiten