Yasmine Esser
Yasmine Esser Travel 4 jan 2018

Reiskriebels? Bij deze baan verdien je 11.000 euro als je met je BFF gaat reizen

Als je ook dolgraag wil reizen, maar geen geld of geen tijd hebt, is hier dé oplossing voor je. Je kunt namelijk gewoon betaald krijgen om te gaan reizen. Samen met je bestie.

Het leven kan best oneerlijk zijn. Als je studeert en veel tijd hebt, heb je geen geld om te reizen. En als je werkt en geld hebt om te reizen, heb je weer geen tijd. Omdat je dan vast zit aan een baan en maar een paar weken per jaar vrij kunt vragen… Heel frustrerend.

Maar er is een oplossing. De National Rail, de nationale spoorwegen van Groot-Brittannië wil namelijk iemand 10.000 pond (11.282 euro) betalen om met de trein door Groot-Brittannië en de rest van Europa te reizen.

Voor deze baan zul je de functietitel Chief Adventure Officer (CAO) dragen. En het allerbeste nieuws is dat je ook nog eens je BFF mee mag nemen op je reis.

Droombaan! Geld verdienen met reizen

Als dit geen droombaan is dan weten wij het ook niet meer. Flink betaald worden om te reizen én ook nog eens samen met je lievelingspersoon.

Lijkt het je wat? Dan is het zaak om een video in te sturen van 60 seconden van jezelf op je laatste reis. Want als jij de nieuwe CAO bent, zul je je reis gaan vloggen.

Je hebt nog tot 11 februari de tijd om je video in te sturen.

Als je vast wat inspiratie zoekt voor een Europese bestemming: Hotspots op het Griekse Paros: De hipste plekken voor je volgende vakantie

Reageer op artikel:
Reiskriebels? Bij deze baan verdien je 11.000 euro als je met je BFF gaat reizen
Sluiten