Renée
Renée | LinkedIn Love 19 sep 2019

Waarom het updaten van je computer net als je vervelende ex is

Als je inmiddels al wat mannen en/of vrouwen hebt versleten, weet je hoe het is om liefdesverdriet te hebben. Maar je weet dan waarschijnlijk ook alles over het hebben van een vervelende ex. De persoon die altijd hard to get was, terwijl jij je ziel en zaligheid gaf. Waarom hij/zij hetzelfde is als het updaten van je computer leggen we daarom in dit artikel uit.

Je weet ongetwijfeld hoe het is om iedere dag weer een melding te krijgen van je computer of je nu als-je-blieft een keer wil updaten. En iedere dag weer klik je de melding weg. Denk er eens over na: dit is precies zoals de ex die nog altijd hoopt dat je hem/haar weer een kans wil geven.

Waarom het updaten van je computer hetzelfde is als een vervelende ex

Nu je weer weet wat je waard bent en doorhebt dat je beter kunt krijgen, heb je geen behoefte meer aan die ene vervelende ex. De gelijkenis met die computer update is zo slecht nog niet:

1. Het blijft maar komen

De melding van de update komt iedere dag weer trouw op hetzelfde moment. Dat patroon zie je ook in de appjes en belletjes van je ex: die weet ook precies wanneer hij/zij weer contact moet zoeken met je.

2. Het komt nooit uit

Die computerupdate komt nooit uit en hetzelfde geldt voor de timing waarop je ex besluit om terug te keren in je leven. Je zit er gewoon niet op te wachten.

3. Als je er eindelijk voor gaat, gebeurt er iets waardoor het toch niet goed gaat

Klik je eindelijk op updaten, dan moet je eerst nog honderd dingen opslaan en afsluiten. Of moet je laptop weer aan het stroom. Hoe dan ook, er gebeurt altijd iets waardoor het net niet lekker loopt. Hetzelfde gebeurt vaak als je je ex weer een kans geeft. Er is daarna altijd iets wat niet goed gaat.

4. Het duurt onverwachts heel lang en je voelt je daarna nooit happy

Geef je toe aan de update en de ex, dan duurt het onverwachts heel lang. Je verwacht met een half uurtje de update te kunnen regelen, maar het duurt altijd langer. Geef je je ex de kans om tegen je te spreken aan de telefoon, dan zorgt hij/zij er meteen voor dat je uren moet hangen. Het gevolg? Daarna ben je nóóit gelukkig.

5. Ineens komt de angst naar boven dat de hele toko crasht

De update blijft altijd een spannend moment. Heb je nog steeds alle bestanden? Duurt het echt maar 20 minuten zoals de computer aangeeft? Gaat er écht niks crashen? Je hebt nooit garanties – hetzelfde gaat op voor je vervelende ex.

Meer over relaties:

Reageer op artikel:
Waarom het updaten van je computer net als je vervelende ex is
Sluiten