Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 8 mrt 2020

Heb je een zus? Op deze manier maakt dit jou een gelukkiger persoon

Heb je toevallig één of meer zussen, dan heb jij even geluk. Het blijkt namelijk dat mensen met een zus veel gelukkiger zijn, dus vergeet haar vooral geen dikke knuffel te geven.

Met een zus kan je dag sowieso al niet meer stuk. Zij is altijd eerlijk, begripvol en maakt het leven toch een stukje leuker. Al haalt ze af en toe nog kattenkwaad uit, een leven zonder haar aan je zij is ondenkbaar.

Op deze manier maakt een zus je een gelukkiger persoon

Of ze nu jonger of ouder is, we kunnen bijna niet meer zonder haar. Maar wist je dat het nu ook bewezen is dat mensen met een zus ook gelukkiger zijn?

Het is bewezen

Uit onderzoek onder 571 mensen blijkt dat degenen met een zus minder mentale problemen hebben en optimistischer zijn. Dit komt voornamelijk doordat je opener kunt praten over je gevoelens en emoties. Dit helpt enorm voor de communicatie en maakt je een opener persoon.

Je wordt een beter persoon

Ook bij tegenslag kun je altijd op je zus rekenen, wat de band nog sterker en onbreekbaar maakt. Met haar aan je zij hoef je nooit alleen te zijn. Blijf dus vooral alles met haar delen, want zij maakt jou een beter persoon.

Deel je geluk met de ander

Heb je een broer? Dan heeft dit helaas geen invloed op je geluk. Maar gelukkig hebben jij en je zus de positiviteit voor een hele familie, dus deel die goede energie vooral met anderen. Wie weet, misschien kun je dan nóg gelukkiger worden dan je al bent.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Heb je een zus? Op deze manier maakt dit jou een gelukkiger persoon
Sluiten