Geniaal: deze ‘laat me met rust’- trui als je je even helemaal wilt afschermen

Dit koude winterweer maakt je cranky. Dat snappen we. Nu hebben we wel weer genoeg kou te verduren gehad. En dat reageer je soms af op je medemens. Ook dat is niet heel gek. Er is nu een een oplossing voor beide problemen: deze geniale 'laat me met rust'-trui tegen de kou. En je verstopt jezelf even voor de hele wereld.

Dikke doei

De perfecte trui voor iedereen die tijdens de helse kou graag een winterslaap houdt. En je kunt je ook afschermen van alle sociale interacties om je heen, als je even heel chagrijnig bent. Kijk, zo komen we de winter wel door.

Ruth Grace Wong, heeft de trui bedacht en hij is perfect als je je wilt terugtrekken. Én hij houdt je ook nog eens warm. In stijl natuurlijk.

laat me met rust

Comfort terwijl niemand je kan storen

Ruth vertelt dat de trui meer een statement is dan een functioneel kledingstuk. Je kunt immers totaal niet zien welke kant je oploopt als je de trui over je hoofd trekt en dicht ritst. Maar, de trui biedt wel comfort. Als je het heel koud hebt en moe wordt van mensen om je heen, verstop je je gewoon in je ‘laat me met rust’-trui. Super handig.

Ook leuk: de trui kun je op drie manieren dragen. Off-shoulder, als coltrui en dicht geritst over je hoofd als je even niet gestoord wilt worden.

Als je ook trotse eigenaresse wilt zijn van deze epische trui, dan zul je je van je creatiefste kant moeten laten zien. Hier vind je hoe je de trui maakt (of laat maken natuurlijk).

Ruth heeft haar ‘Leave Me Alone Sweater’ ook op deze website geplaatst, in de hoop dat ze op een dag veel van deze truien mag produceren en verkopen aan iedereen die even anti-sociaal wil zijn in de kou. Zeg nu zelf, de musthave van de winter toch?

Je kunt natuurlijk ook naar de zon om het warm te krijgen:
Dit zijn 7 zonbestemmingen waar je in de winter naar toe kunt die betaalbaar zijn
betaalbaar zonbestemmingen

Reageer op artikel:
Geniaal: deze ‘laat me met rust’- trui als je je even helemaal wilt afschermen
Sluiten