Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 16 sep 2015
Leestijd: 2 minuten

Meest geniale kado ooit! Dit meisje maakt (sexy) coupons voor haar lover

Een relatie goedhouden is zo makkelijk nog niet. Je hebt allebei aandacht nodig en liefde, maar ook je eigen tijd en ruimte. Je kunt onmogelijk dezelfde interesses hebben, en af en toe kun je elkaar wel achter het behang plakken. Maar wat deze vrouw heeft verzonnen voor haar lover, lost werkelijkwaar alles op. Zij (anoniem) heeft namelijk een geweldige manier bedacht om haar vriend tevreden te houden. Dat is natuurlijk waar het grotendeels om draait in een relatie, elkaar tevreden houden. Op seksueel gebied, op het gebied van aandacht, genoeg liefde geven, naar elkaar luisteren.

Maar zoals iedereen wel weet is dat niet altijd makkelijk. Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop jij héél graag een romantische comedy wil zien op TV, maar er is ook voetbal. Of waarbij je na een lange dag thuiskomt en zin hebt in quality time samen en hij niet wil stoppen met gamen. Awesome. En misschien wel het ergste voorbeeld, jij hebt ontzettend zin om de kleren van zijn lijf af te scheuren, en hij is moe.

Zo zijn er genoeg momenten waarop je zou willen dat je wensen kon uitspreken die ook daadwerkelijk uitgevoerd zouden worden. Maar dat geldt ook voor hem. Ook hij wil wel eens een avondje drinken op jouw kosten, een blowjob krijgen wanneer hij dat wil, of gemasseerd worden door jou. En dat is nou precies wat deze onbekende vrouw goed heeft begrepen.

Een Imgur user (een site voor afbeeldingen die viraal gaan) heeft namelijk coupons voor haar vriend gemaakt. Voornamelijk seks coupons, maar er zitten ook coupons tussen die niets met seks te maken hebben. Deze coupons mag hij wanneer hij maar wil inzetten. En dat is werkelijkwaar een geniale zet.

Om je een goed voorbeeld te geven om mee te beginnen:

Of wat denk je van:

Natuurlijk mag hij ook zelf zijn fantasie gebruiken:

Hij mag zelfs bepalen wat zij onder haar kleren aan heeft op het moment dat hij haar uit gaat kleden:

Maar er zijn ook niet seks gerelateerde coupons:

Hell yeah

Ideaal voor als je schoonouders weer eens een feestje geven (lees ronde kring verjaardag):

Score:

Omdat zij altijd gelijk heeft, maar dat zielig vindt voor hem:

Altijd handig:

Om alvast in de stemming te komen:

Hiermee heeft hij de jackpot:

Alhoewel deze coupon natuurlijk de ultieme joker is:

What a lucky bastard.. Misschien een goed idee om zelf te geven aan jouw lover, of juist dit artikel aan hem te laten lezen zodat hij de eerste man kan worden die dit voor een vrouw doet.. hint hint.

Reageer op artikel:
Meest geniale kado ooit! Dit meisje maakt (sexy) coupons voor haar lover
Sluiten