Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 17 feb 2017

Genieten! Er komt een nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen

Kreeg jij van de serie Gooische Vrouwen en daarna de bioscoopfilms ook maar geen genoeg? Dan hebben we nieuws voor je waarvan je uit je dak zult gaan. De makers van Gooische Vrouwen komen namelijk met een nieuwe film. En het leuke: die film is gebaseerd op tv-serie Doris.

Voor het geval je het even niet meer weet: Doris was in 2013 een heerlijke tv-serie met Tjitske Reidinga in de hoofdrol. Zij speelt Doris, die na een scheiding moet verhuizen van een luxe villa naar een benedenwoning in Amsterdam. Daar woont ze met haar zestien jarige zoon Willen en dertienjarige dochter Sien.

Doris past zich aan, aan de nieuwe situatie, maar dat gaat natuurlijk niet van meteen van een leien dakje. Want nu moet ze het in eens allemaal in haar eentje redden. Wat een hoop gestuntel en ongemakkelijke situaties oplevert.

Doris naar het witte doek

En nu gaat Doris dus naar het witte doek. En de makers van Gooische Vrouwen gaan de film maken. Dat gaat sowieso een fantastische film opleveren, wij weten het zeker.

Je zult nog wel heel eventjes geduld moeten hebben. Volgende maand beginnen namelijk de opnames en de film zal in oktober 2018 in de bioscoop te zien zijn. Dat betekent: in ieder geval genoeg tijd om de serie nog een paar keer te bingewatchen.

De eerste aflevering hebben we vast voor je opgezocht:

We denken dat je dit ook leuk vindt om te lezen: Yas keek Soof 2: De ultieme film voor iedereen die de Nederlandse Bridget Jones wil zien

Reageer op artikel:
Genieten! Er komt een nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen
Sluiten