Renée
Renée | LinkedIn Life 19 nov 2019

Beste cadeau OOIT – personaliseer nu dit heerlijke dekentje zodat je BFF altijd bij je is

In de categorie ‘indruk maken met kerstcadeaus’ hebben we toch een heerlijk item gevonden. Natuurlijk wil je je beste vriendin altijd bij je hebben, maar eerlijk is eerlijk. Dat kán nu eenmaal niet altijd. Mocht je toch 24/7 haar bij jou in de buurt willen hebben, dan is deze gepersonaliseerde deken het enige wat jullie nog in je leven nodig hebben.

Nu is ze niet alleen bij je, maar ze houdt je ook nog eens heerlijk warm. Wat wil je nog meer tijdens de koude dagen? Precies, helemaal niets.

Gepersonaliseerde deken voor jou en je beste vriendin

Er is natuurlijk maar één plek waar je deze fantastische gepersonaliseerde deken scoort en da’s Firebox. De mensen achter deze webshop hebben een geniaal brein. Niet alleen ziet het dekentje er fantastisch uit, het is ook nog eens onwijs comfortabel omdat het een capuchon heeft. Wat wil een vrouw nog meer in de winter?

Als je niemand hebt om mee te knuffelen kun je in ieder geval altijd terugvallen op dit cadeau. Je kunt werkelijk ieder gezicht laten printen op het dekentje. Eén ding is zeker: je wil vanaf nu nooit meer terug naar je basic kleedjes.

De prijs

Houd er rekening mee dat het even duurt voordat je gepersonaliseerde cadeau geproduceerd is. Je wil vast je cadeau niet te laat geven, dus bestel op tijd. Voor €40,99 is dit fantastische kleed van jou. Niet verkeerd. En pssst: als je gekker bent op honden is dit ook nog een optie.

gepersonaliseerde deken
Firebox

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Beste cadeau OOIT – personaliseer nu dit heerlijke dekentje zodat je BFF altijd bij je is
Sluiten