Renée
Renée | LinkedIn Life 27 aug 2019

Deze gepersonaliseerde honden kussensloop is het enige wat je nodig hebt op een slechte dag

Ben je met het verkeerde been uit bed gestapt? Dan weten wij precies hoe we je dag kunnen maken. Met honden en retail therapy. Laat je pinpas wapperen, want het is hoog tijd om jezelf te verwennen met een cadeau voor jezelf. En dat cadeau is een kussensloop van je hond.

Honden zijn alles. Heb je zelf een lieve viervoeter? Dan wéét je hoe het is als een hond een onderdeel van je familie wordt. Reden genoeg om je liefde te vereeuwigen op een kussensloop.

Een gepersonaliseerde kussensloop van je hond

Je kunt pas echt lekker in slaap vallen als je figuurlijk op het hoofd van je lieve hondje ligt. Als je dan geen goede dromen meer krijgt, weten wij het ook niet. Breng daarom snel een bezoekje aan de website Dogsy, want daar fix je zo’n sloop voor je kussen met de print van jouw schatje.

Voor omgerekend €22 zijn de kussenslopen voor jou en verandert je slaapkamer voorgoed. Het ontwerpen is ook nog eens super simpel: je hoeft alleen maar een foto te uploaden. De rest wordt voor je gedaan. Hoe handig is dat? Zo hoef je nooit meer zonder je hond te slapen. Wij zijn fan.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Deze gepersonaliseerde honden kussensloop is het enige wat je nodig hebt op een slechte dag
Sluiten