Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 7 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Vier nu de verjaardag van je beste vriendinnen met deze gepersonaliseerde vlaggen

Het is weer zover: je beste vriendin is bijna jarig en dat wil je natuurlijk uitgebreid vieren. Wij hebben nu het leukste idee voor de versiering, namelijk vlaggen met jouw gezicht of haar gezicht door heel het huis.

We schreven al een perfect kussen voor je beste vriendin, maar nu hebben we ook het leukste idee gevonden om haar huis te versieren. Geloof ons, dit wil je voor haar volgende verjaardag doen.

Vlaggen met jouw of het hoofd van je beste vriendin erop

Deze keer versier jij haar huis niet met simpele verjaardagsslingers. Nee, dit jaar doe jij het tien keer beter. Je kan nu namelijk vlaggen bestellen met een afbeelding van een gezicht erop. Hoe leuk is het om haar huis te versieren met haar hoofd of juist jouw gezicht?

Via Firebox kan je nu gepersonaliseerde vlaggen bestellen. Elk gezicht is mogelijk en als we zeggen elk, bedoelen we ook echt elk gezicht. Dit kan dus die van jouw of je beste vriendin zijn, maar het kan dus ook haar hond, moeder of crush zijn.

Je moet wel zelf de slinger in elkaar maken, maar dat is makkelijker dan dat het klinkt. Het enige wat je moet doen is een lint door een paar gaten steken. Zelfs de meest onhandigen onder ons kunnen dit klusje én je krijgt er iets geweldigs voor terug.

Hoe, wat waar?

Via Firebox.com kan jij jouw vlaggen voor €14,99 creëren. Binnen tien tot vijftien werkdagen heb jij jouw set met gepersonaliseerde vlaggen binnen en heb jij het leukste cadeau al voor je beste vriendin.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Vier nu de verjaardag van je beste vriendinnen met deze gepersonaliseerde vlaggen
Sluiten