Je kunt nu een zwembroek voor je vriend kopen met jouw gezicht erop

Alle heteromeiden opgelet. Gaat jouw lover binnenkort op vakantie zonder jou? Dan hebben we het perfecte cadeau gevonden. Als je niet wil dat hij je vergeet, is deze zwembroek met jouw hoofd erop dé manier om hem constant aan jou te laten denken.

Kies je allermooiste selfie en laat deze bedrukken op de zwembroek. Op die manier kan hij jou niet vergeten wanneer hij gezellig waterpret heeft met zijn vrienden.

Zwembroek met jouw hoofd

Natuurlijk kan je je liefje zo nu en dan (lees: elk kwartier) een appje sturen om te vragen hoe het met hem gaat. Toch lijkt een gepersonaliseerde zwembroek ons tien keer gezelliger. Geef het aan hem voordat hij met z’n vrienden op vakantie gaat óf ruil stiekem zijn eigen zwembroek om voor deze zodat hij op vakantie geen keus heeft.

gepersonaliseerde zwembroek vriend
Gepersonaliseerde zwembroek vriend

Dankzij Yes Custom kan je dit fantastische cadeautje bestellen. Het enige dat je hoeft te doen is je beste selfie uitkiezen en deze uploaden. Het ontwerpteam knipt je hoofd vervolgens perfect uit en plaatst deze op de zwembroek. Zo’n gezellig broekje kost je overigens wel wat. Voor €70 is het item van jou. Maar goed, dan heb je natuurlijk ook wel wat.

Wil je liever een gepersonaliseerd cadeautje kopen voor je BFF? Dan wil je dit kussen met jouw hoofd erop inslaan.

Pretty52

Reageer op artikel:
Je kunt nu een zwembroek voor je vriend kopen met jouw gezicht erop
Sluiten