Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 7 mei 2019

Als je deze 7 gesprekken met je beste vriendin hebt gevoerd weet je zeker dat ze een goede vriendin is

Je beste vriendin is niet voor niets je beste vriendin. Jullie houden enorm veel van elkaar en daarom kunnen jullie elkaars eerlijkheid op zijn tijd ook waarderen. Bovendien zijn er gesprekken die je alleen maar met haar kunt voeren.

Als er iemand is bij wie je 100% jezelf kan zijn dan is het je beste vriendin. Je vertrouwt haar volledig en kan uren met haar praten en lachen over echt van alles en nog wat.

Deze gesprekken voer je alleen met je beste vriendin

De gekste, leukste en eerlijkste opmerkingen? Die kan je verwachten van je beste vriendinnetje. Zijn jullie wel beste vriendinnen als je het volgende nog nooit tegen elkaar hebt gezegd? 😉

1. Wanneer heb je voor het laatst je wenkbrauwen gedaan?

Dankje hon. Je beste vriendin is als een soort tweede schoonheidsspecialiste. Heb jij je wenkbrauwen al een tijdje niet gedaan, dan laat ze het weten.

2. Je mag je foute lover geen berichtjes meer sturen

Ze kent je door en door en weet dat jij het stiekem toch gaat doen. Echter ziet ze in wie er goede bedoelingen met je heeft en wie niet. Als het gaat om verkeerde mannen (of vrouwen) weet ze meteen bij wie je uit de buurt moet blijven.

3. Ik weet dat het 3 uur ‘s nachts is, maar heb je ook zo’n zin in McDonald’s?

Ze heeft honger en kent je goed genoeg om te weten dat jij ook altijd honger hebt. Samen op avontuur midden in de nacht is voor jullie heel normaal na het stappen. De nacht is pas compleet als je bij de McDonald’s bent geweest.

4. Je hebt genoeg drank op

Van haar kan je het hebben wanneer ze zegt ‘Schat, ik denk dat je genoeg op hebt.’ Wanneer jij twijfelt of je je shirt uit wil trekken om op de bar te staan dansen, houdt zij je in bedwang. De volgende ochtend is je dank groot.

5. Heb je wel deodorant gebruikt vanochtend?

Eerlijkheid is waar jullie vriendschap op gebaseerd is. En dat geldt ook voor het feit dat je soms ruikt naar zweet zonder dat je het door hebt.

6. Nee, je mag niet die nieuwe vriendin stalken op Instagram

Zodra je ex een nieuwe relatie heeft, ben je geneigd om alles over diegene te weten te komen. Gelukkig heb je een beste vriendin die je er op wijst dat dit niet de bedoeling is

7. Hij is blijven slapen

Om vervolgens alles in details te vertellen, want ja haar liefdesleven is ook toch een beetje jouw liefdesleven toch?

Lees ook: 8 x dingen die je echt alleen met je beste vriendin kunt doen

Reageer op artikel:
Als je deze 7 gesprekken met je beste vriendin hebt gevoerd weet je zeker dat ze een goede vriendin is
Sluiten