Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 12 januari 2019

Get the party started! Om deze redenen zijn vrouwen die van feesten houden succesvoller in het leven

Je ouders en leraren dachten vroeger dat het nóóit goed zou komen met jou. Je bracht in hun ogen veel te veel tijd door op de dansvloer en je hing ook meer dan hen lief was aan de bar. Je bent nog steeds een feestbeest, maar niemand maakt zich meer zorgen. Want je party skills hebben jou juist zo succesvol gemaakt.

Je bent sociaal

Tuurlijk, een glas wijn of cocktail helpt je wat remmingen los te laten. Maar ook zonder alcohol heb jij een vlotte babbel. Als partygirl ben je eigenlijk een geboren netwerker. Dat komt super goed van pas als het gaat om je loopbaan. Bovendien je hebt een vriendenkring waar je ‘u’ tegen zegt.

Moe? Jij gaat dóór

Je hebt totaal geen moeite om te dansen tot het licht wordt. Sterker nog, hoe later het wordt, hoe energieker je je voelt. Je bent dan ook niet bang voor nachten doorwerken, want je hebt energie voor tien. En als een vriendin na een lange werkdag je hulp nodig heeft, sta jij als een superheld voor haar klaar.

Je bent niet bang voor aandacht

Sommige vrouwen houden er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar jij hoort niet bij die groep. Als jij danst en iedereen kijkt, voel je je top. Presenteren voor een volle zaal? Jij denkt: leuk!

Je hebt doorzettingsvermogen

Die eigenschap komt van pas bij het feesten. Als je koste wat het kost bij die nieuwe hotspot binnen wil komen bijvoorbeeld. Maar doorzettingsvermogen is ook handig als je hogerop wil klimmen in je carrière.

Je kunt organiseren

Af en toe zelf een feestje geven, vind je heerlijk. Je ziet van te voren al helemaal voor je hoe je het wilt en hoe je het gaat regelen. Je kunt mensen aansturen en je kunt je aan je planning houden. Komt altijd van pas.

Meningsverschil? No problem

In de damestoiletten ontstaan soms de heftigste discussies en ruzies tussen meiden met een slok te veel op. Jij weet als geen ander wat je kunt doen om de situatie te sussen. Daarom weet je ook dat je niet aan de haren van je irritante collega moet trekken. En als je vriendinnen het oneens zijn, zorg jij dat het geen ruzie wordt.

’s Avonds een vrouw, ’s ochtends een vrouw

Maar soms voel je je toch zó ongelooflijk brak na een avondje stappen. Klik op de foto om te lezen hoe dat komt.feesten

Elite Daily

Reageer op artikel:
Get the party started! Om deze redenen zijn vrouwen die van feesten houden succesvoller in het leven
Sluiten