Getest en approved: Zo krijg je écht mooiere wimpers

Bij Beautify delen we graag tips en tricks. En omdat we ons niet kunnen voorstellen dat er een vrouw is die geen prachtige Bambi wimpers wil, delen we ons wondermiddeltje graag met jullie om de mooiste wimpers ever te krijgen.

Bij de redactie gebruiken we het inmiddels allemaal: Revitalash. En het werkt écht. Wij zitten hier inmiddels allemaal met gigantische wimpers en zijn dolenthousiast.

Revitalash is een wimperserum dat ervoor zorgt dat de natuurlijke conditie van je wimpers wordt verbeterd. Het serum bevat een hoog aantal anti-oxidanten en vitamine B om je wimpers te revitaliseren. Het ingredient Saw Palmetto zorgt voor extra glans en conditie. Ook zorgt het serum ervoor dat je haartjes sterker en gladder worden.

Het serum zit in een soort mascara-achtig omhulsel. Er zit een kwastje in waarmee je het serum op de aanzet van je wimperharen kunt aanbrengen, voor twaalf weken lang iedere dag. Het serum is niet goedkoop, maar als je mooiere wimpers wil, wij garanderen dat het écht werkt. Je kunt 2ml Revitalash kopen voor 74,95 euro. En met 2ml heb je écht fantastische Bambi wimpers. Proberen maar!

Reageer op artikel:
Getest en approved: Zo krijg je écht mooiere wimpers
Sluiten