Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 8 september 2017

Cool: Er zijn nu geurtattoos die ruiken naar bloemen en planten

Je favoriete bloempje op je arm laten tatoeëren mét de heerlijke geur erbij? Raar maar waar: dit kan werkelijkheid worden voor jou. Naast dat de tatoeages er prachtig uitzien, ruiken ze dus ook nog eens fantastisch. Iets voor jou?

Geur tattoos met plantjes en bloempjes

Body art is weer eens naar een next level getild. Want het is echt waar: tattoos kunnen tegenwoordig ruiken naar roosjes en viooltjes. Pas op: want zodra je je tattoo hebt zul je er altijd aan willen ruiken.

Een bedrijf genaamd Tattly uit New York bedacht de geur tattoos die tijdelijk zijn. Niet getreurd, de tattoos zien er heel realistisch en prachtig uit, je zult versteld staan. En waarom zou je niet de hele dag rondlopen met de geur van plantjes en bloemetjes om je heen? Perfect nu de herfst er aan komt. Én ze verzenden naar Nederland, hoera!

Lekker én mooi

Tattoo artiest Vincent Jeannerot heeft de op bloem-geïnspireerde tattoos ontworpen en elke tattoo heeft een bijpassende geur. En die lekkere geur zul je dagen blijven ruiken. Eentje met pizzageur zou trouwens ook geweldig zijn.

Deze zijn ook erg mooi: Dit zijn de mooiste mini-tattoos voor jou en je badass mam

Reageer op artikel:
Cool: Er zijn nu geurtattoos die ruiken naar bloemen en planten
Sluiten