Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 3 januari 2020

Leopard lovers opgelet! Deze geweldige leopard geurkaars scoor je bij Action voor maar €2,99

Niets leuker dan je huis gezellig maken met prachtige geurkaarsen. Helaas zijn die knappe kaarsen altijd behoorlijk prijzig. Maar meid, we hebben nu een pareltje van een geurkaars gevonden bij Action voor maar €2,99.

Als je van de luipaardprint houdt dan weet je vast al hoe verrekte moeilijk het is om daar een geurkaars van te vinden. Wacht dus niet te lang met het kopen van deze eyecatcher voor je huis of studentenkamer.

Luipaardprint geurkaars van Action

Wij gingen bijna out van enthousiasme toen we deze luipaardprint geurkaars zagen. Deze knappe luipaardprint kaars is verkrijgbaar in verschillende geuren. Er zit dus sowieso een geur tussen die jij heerlijk vindt.

Ga je voor de lichte of donkere variant?

Deze kaars komt in twee variaties luipaard dus dat wordt nog moeilijk kiezen. Of nou ja, voor zo’n geweldig prijsje kan je er natuurlijk ook gewoon twee nemen niet waar?

Action
Action
geurkaars Action
Action

Trek een sprintje naar de Action

Helaas is deze parel niet online te koop, maar wel in de winkels van Action. Wacht niet te lang want voordat je het weet gaat iemand anders ermee vandoor. Voor meer details over dit product vind je hier.

Meer over Action:

Action.com

Reageer op artikel:
Leopard lovers opgelet! Deze geweldige leopard geurkaars scoor je bij Action voor maar €2,99
Sluiten