Wil je meer gezelligheid in huis? Dit zijn de lekkerste geurkaarsen van beautymerken

Zolang het nog geen weer is om wijntjes met je vriendinnen op het terras te drinken in de avonduren, kun je het beter thuis maar zo gezellig mogelijk maken. En dat doe je met heerlijke geurkaarsen van je favoriete beautymerken.

De lekkerste geurkaarsen

Ben jij helemaal verslingerd aan de geur van je badschuim of parfum? Dan hebben we goed nieuws voor je: de meeste beautymerken hebben namelijk ook geurkaarsen in hun assortiment zitten. Zo ruikt je hele huis naar deze fijne geur zonder je product gelijk op te maken.


Rituals Sweet Jasmine Scented Candle, € 29,90
Naast superfijne beautyproducten, heeft Rituals ook hele fijne lifestyle producten. Denk aan de zachte huispakken en thee, maar ook aan geurstokjes en geurkaarsen. Van die laatste zijn wij vooral fan: ze ruiken heerlijk, de geur blijft lang hangen en ze gaan heel lang mee. Alle typische Rituals collecties zijn terug te vinden in de kaarsen, maar er is ook een speciale Private Collection met wat luxere producten zoals deze Sweet Jasmine kaars.

geurkaarsen
Jo Malone London Peony & Blush Suede Travel Candle, € 29,88
Het chique, Britse parfumhuis Jo Malone maakt heerlijke geuren die gelukkig ook allemaal in een kaars verkrijgbaar zijn. Zoals Peony & Blush Suede: een zachte geur die ruikt naar pioenrozen, rode appel, jasmijn en anjer. Heerlijk op je huid, maar ook in je huis dus. Dit handige reisformaat kun je makkelijk meenemen maar brandt alsnog 18 uur.

geurkaarsen
Zadig & Voltaire This is Her! Geurkaars, € 34,29
Is vanillegeur This is Her! van Zadig & Voltaire jouw signatureparfum? Goed nieuws: er is namelijk ook een kaars van te krijgen. In een supertof blikje met deksel misstaat hij zeker niet in je woonkamer of op jouw kaptafel. Ruikt heel je huis lekker naar vanille, jasmijn, kastanje en slagroom.

geurkaars
Diptyque Baies Mini Geurkaars, € 30
Het is waarschijnlijk één van de meest voorkomende items op Instagram: de kaars van Diptyque. Alle heerlijke geuren die het Franse merk maakt vind je namelijk terug in super stijlvolle kaarsen. Met zoveel keuzes zit er sowieso ook een favoriet voor jou bij. En het beste van alles: als hij op is kun je er je make-up kwasten in bewaren. Dan is ‘ie minstens net zo leuk.

geurkaars
Marie Stella Maris No.92 Objets d’Amsterdam geurkaars, €19
Dit superfijne merk van Hollandse bodem maakt mooie spullen én doet iets terug voor de wereld. Voor elk verkocht item doneren ze namelijk een vast bedrag aan projecten die schoon drinkwater wereldwijd mogelijk maken. Alsof dat nog niet genoeg reden is om hem te kopen dan is dat de kaars zelf: de iconische geur is geïnspireerd op onze eigen hoofdstad. Dat ruikt naar citrus, groene thee, amber en musk.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Wil je meer gezelligheid in huis? Dit zijn de lekkerste geurkaarsen van beautymerken
Sluiten