Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 23 apr 2018

Handig! Dankzij deze geursandalen heb je nooit meer last van zweetvoeten in de zomer

We hebben de afgelopen dagen een heel fijn voorproefje gehad op de zomer. Want wauw, het was heerlijk warm in de zon. Niemand hoor je daar over klagen. Maar als we dan toch één nadeel moeten opnoemen van het zomerse weer, dan is dat dat je sneller last hebt van zweetvoetjes. Maar, wat doe je ertegen?

Als je op warme dagen dichte schoenen draagt, heb je gegarandeerd wel eens last van zweetvoeten. Durf jij je schoenen binnen uit te doen na een dag rondzeulen in de hitte?

Gelukkig is er nu een oplossing bedacht voor stinkende voetjes: geursandalen.

Een eigen schoenenlijn voor Katy Perry

Katy Perry lanceerde in 2016 haar eerste schoenenlijn, volledig naar eigen smaak (denk aan haar California Gurls videoclip). In de collectie zitten nu ook deze schattige sandaaltjes mét geur, zo ruiken je voeten naar kersen in plaats van zweet.

View this post on Instagram

We'd rather be poolside. 💦🍋🍉🍊👙 RG: @carrie_twins_shop

A post shared by Katy Perry Collections (@katyperrycollections) on

Kleurtjes en geurtjes

De sandaaltjes zijn er in zeven verschillende kleuren en geuren: paars ruikt naar druiven, rood naar aardbei, geel naar citroen, roze naar watermeloen, groen naar limoen, wit naar kersen en de oranje slippers ruiken naar perzik. Mmmm.

De groene en paarse slippers zijn verkrijgbaar bij Zalando en kosten 59,95 euro.

We weten niet hoe lang de geursandalen werken. Maar baadt het niet dan schaadt het niet natuurlijk. Mocht je de sandalen hebben, laat ons dan weten wat je ervan vindt.

Reageer op artikel:
Handig! Dankzij deze geursandalen heb je nooit meer last van zweetvoeten in de zomer
Sluiten