Geweldige beauty tips van rode loper professionals

Celebrities die zich klaarmaken voor een rode loper event: het heeft iets magisch. Ze zien er altijd uit om door een ringetje te halen en nu delen haar- en make-up artists eindelijk hun werkwijze.

Een natuurlijk ogende lip stain

Om deze lipkleur te creëren, wordt het aangeraden lippenbalsem op je lippen aan te brengen en dat te laten zitten terwijl je de rest van je make-up aanbrengt. Als je daarna kleur op je lippen wilt aanbrengen, is het tijd om de lippenbalsem te verwijderen. Breng vervolgens een matte, natuurlijke lipstick aan. Hap een eventueel teveel aan lipstick af op een tissue. Breng als laatste nog een beetje lipstick aan, maar alleen op het middelste gedeelte van je lippen voor extra dimensie.

Een chique knot maken met second day haar

Op iets vetter haar heb je beter grip en daarom werken professionals daar graag mee tijdens rode loper evenementen. Dit is één van de simpelste haarstijlen volgens haarstylisten. Doe je haar in een zijscheiding en daarna in een lage paardenstaart. Draai je haar om het elastiekje heen en voilà: de chique knot is geboren.

Gebruik foundation als bronzer

De meeste vrouwen gebruiken een bronzer om hun gezicht te contouren. Maar professionals gebruiken daar maar al te graag foundation voor. Een iets donkere foundation oogt namelijk heel natuurlijk als bronzer. Het blend heel gemakkelijk in je huid, waardoor je een prachtig sunkissed gezicht krijgt.

Houdt pluis in toom met een tandenborstel

Wanneer je last hebt van pluis en wegvliegende haartjes rond je voorhoofd, is een tandenborstel je beste vriend. Spray er wat haarspray overheen en haal de tandenborstel over je pluizige haartjes heen.

Maak krullen zonder stijltang

Pak plukken haar van ongeveer drie centimeter breed en wikkel deze om je vinger heen. Wanneer ze bij je hoofd zijn, zet je ze vast met een schuifspeldje. Ga vervolgens even iets anders doen, bijvoorbeeld je make-up. Wanneer je daarmee klaar bent, is het tijd om haarspray over het geheel aan te brengen. Maak de look helemaal af door je haar goed te föhnen zodat de krullen opwarmen. Wanneer ze na het föhnen compleet afgekoeld zijn, is het tijd om de schuifspeldjes uit je haar te halen.

Reageer op artikel:
Geweldige beauty tips van rode loper professionals
Sluiten