Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 12 feb 2017

Deze hostels zijn zo geweldig dat je vergeet dat het hostels zijn

Reizen is één van de meest fantastische bezigheden op aarde, de kosten zijn alleen wat minder. Dan kom je toch al gauw bij een hostel uit als je niet te diep in je buidel wilt tasten. Maar je hebt hostels en je hebt hostels. Wacht tot je deze hostels ziet. Geen kakkerlakken en viezigheid maar een ongelooflijk geweldig design. Hostels zijn écht niet alleen maar oncomfortabel en viezig. Sommige hostels zijn zo ontworpen dat ze er ongelooflijk cool uitzien. Je vergeet gewoon waar je bent. Wij laten je de meest geweldige hostels zien, waar je als globetrotter zeker een bezoekje wilt brengen.

1. Alfama Patio Hostel in Lissabon

Alsof je een prinsesje bent. Deze bedden lijken wel uit een sprookje te komen. De kamers zijn schattig en roze en in de tuin vind je hangmatten waar je lekker in de zon kunt chillen. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht op zee. Is dit een hostel? Jep.

2. Soul Kitchen in St. Petersburg, Rusland

Ook dit is een hostel. Met de schattigste bedden ooit. Zodra je gaat slapen doe je gewoon je gordijntje dicht, voor een beetje privacy. En als je wakker wordt staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar in de keuken.

3. Wallyard Concept Hostel in Berlijn

Dit hostel is een waar paradijs. Cheap naar Berlijn? Check. De hipster-achtige inrichting met gloeilampen en geometrische patronen geven je de ultieme hotel beleving. Terwijl je eigenlijk ‘gewoon’ in een hostel verblijft.

4. The Backpack in Kaapstad

Niet gek dat dit hostel een prijs heeft gewonnen. De slaapkamers zijn prachtig, in plaats van stoffige saaie hokken. Het ontbijt is gratis én Fair Trade en het zwembad is adembenemend. En wat dacht je van het uitzicht op de beroemde Tafelberg?

5. Hostel Casa Kessler in Barcelona

Als je in Barcelona een hostel zoekt dan is dit the place to be. Een super modern hostel met verschillende kamers, wat je doet denken aan de moderne kunstige straten van Barca.

6. Lucky Lake Hostel in Amsterdam

Hoe leuk is dit ‘hostel’? En het is gewoon in ons eigen landje. Je slaapt niet in een gebouw, maar in schattige gekleurde caravans, waardoor het net lijkt of je aan het kamperen bent. Zeker een bezoekje waar als je het ons vraagt.

7. Arpacay Backpackers Hostel in Praag

Als je naar Praag gaat, ga dan slapen in dit pand uit de zestiende eeuw. Je hebt er genoeg ruimte, de kamers zijn licht met natuurlijke materialen waardoor het net is of je thuis bent.

Nog wat reisinspiratie nodig? Wanderlust: 11 onverwachte, originele en prachtige plekken om ooit naar toe te gaan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze hostels zijn zo geweldig dat je vergeet dat het hostels zijn
Sluiten