Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 11 aug 2017

Gezocht! Bewoners voor dit prachtige kasteel voor een nieuw tv-programma

Droom jij al sinds je een klein meisje was over een leven als prinses? Inclusief een prachtig kasteel? Dan zouden dromen zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. Je kunt namelijk gaan wonen in dit kasteel dat in het buitenland staat. Als je mee wil doen met een nieuw tv-programma tenminste.

Als je het ziet zitten om Nederland te verlaten om in een kasteel te gaan wonen en je een prinses te wanen, dan is deze oproep jou misschien wel op het lijf geschreven. Mits je niet té veel een prinsje bent althans, want ja, er is nog wel een addertje onder het gras.

Kasteelbewoners gezocht voor nieuw tv-programma

Tv-productiebedrijf BlueCircle is namelijk op zoek naar nieuwe bewoners voor dit prachtkasteel. Maar, het kasteel is niet meer in perfecte staat en daarom is het de bedoeling dat je het gaat verbouwen. Op tv.

De programmamakers zoeken mensen met een uniek idee voor dit bijzondere gebouw. Zie jij meteen voor je wat je met dit kasteel zou kunnen doen om het nieuwe leven in te blazen? En verlang je stiekem ook een beetje naar roem? Wacht dan niet langer met je dromen verwezenlijken en geef je op via BlueCircle.

Waar het kasteel precies staat is helaas nog niet bekend. Maar als het inderdaad om dit bewuste kasteel op de foto gaat, hebben we sterke vermoedens dat het in Zwitserland staat. We zijn namelijk ware Inspector Gadgets hebben namelijk een Google Image search gedaan.

Mocht dat inderdaad zo zijn, dan loop je meteen een grote kans een rijke vent aan de haak te slaan. Lees ook: Rijke vent aan de haak slaan? In deze landen heb je de grootste kans er ééntje tegen te komen

Reageer op artikel:
Gezocht! Bewoners voor dit prachtige kasteel voor een nieuw tv-programma
Sluiten