Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 17 juli 2017

Gezocht! Een fantastisch duo dat op vakantie wil gaan voor een televisieserie

Zie jij jezelf als dé perfecte reisbuddy en ben jij samen met jouw beste vriend, vriendin, liefste opa of oma of neefje of nichtje het ideale reis duo? Dan zijn jullie het ideale plaatje voor deze serie. Tv-producenten zijn namelijk op zoek naar een fantastisch duo dat op vakantie wil gaan voor een tv-serie.

Samen reizen is soms een regelrechte ramp als de één A wil, maar de ander voor B kiest. Maar gelukkig ben jij met dat ene reismaatje twee handen op één buik en daarom mega geschikt voor het nieuwe seizoen van Coach Trip. Hebben jullie het in je om in de race te blijven?

Het programma

Coach trip is een Brits programma, waarin zeven duo’s gezamenlijk op reis gaan. De tour gaat door heel Europa, en ook delen van Noord-Afrika en West Azië worden bezocht.

Maar tijdens deze tour zijn er verschillende stemrondes waarbij élk duo mag stemmen over een ander duo dat ze niet meer mee op reis wil. Het duo wordt vervolgens vervangen door een nieuw clubje. Heb jij de meeste stemmen om te vertrekken? Dan is jouw Coach Trip afgelopen.

Geef je nu op!

Ben jij 18 jaar of ouder en heb jij een geldig paspoort? Dan ben jij al een heel eind op weg. Zelfs als je geen perfect reismaatje hebt, kan jij je ook opgeven als solo reiziger, waarna je wordt gekoppeld door de organisatie.

Om mee te willen doen moet je nog beschikbaar zijn tussen 1 september en 22 oktober en je kan tot 8 oktober solliciteren via [email protected]

Sowieso dat jij de tour wint met jouw bestie, want zeg nou zelf: wie vindt het nou niet leuk om met jullie te reizen? Het is een hele eer om met jullie op stap te mogen.

Of misschien is dit meer iets voor jou? Gezocht: Een groep vriendinnen die de nieuwe sterren in een realityserie op tv willen zijn

Reageer op artikel:
Gezocht! Een fantastisch duo dat op vakantie wil gaan voor een televisieserie
Sluiten