Laura Lammertse
Laura Lammertse Travel 22 mrt 2017

Gezocht! Iemand die voor 9250 euro per maand wil slapen in luxe huizen over de hele wereld

Oké dit lijkt onwerkelijk, maar het is alles behalve dat: je kunt nu 10.000 dollar (9.248 euro) per maand verdienen door te verblijven in de meest luxe huizen over de hele wereld. Waar kunnen we ons aanmelden?

Als je de definitie ‘droombaan’ opzoekt in het woordenboek komt deze vacature er direct uitrollen. Bijna 10.000 euro per maand betaald krijgen door te schrijven, bloggen en vloggen over de meest luxe optrekjes ever klinkt als muziek in de oren. En het wordt beter: álles tijdens het verblijf én alle vliegtickets worden ook voor je betaald. Nieuw toekomst plan: check.

Dit wil je

Is het altijd al jouw droom geweest om over de wereld te reizen, maar had jij tot nu toe nog niet genoeg geld bij elkaar gespaard? Combineer het dan. Dit is dé uitgelezen kans om te genieten van alle luxe terwijl je betaald wordt én je nieuwe culturen ontdekt.

Het bedrijf dat deze vacature beschikbaar stelt is THIRDHOME. Dit is een exclusieve club voor mensen die over een super deluxe tweede huis beschikken. Het idee van dit bedrijf is dat alle leden gebruik kunnen maken van de huizen van andere club members. Fantastisch.

Wat heb je nodig om deze baan te mogen doen?

THIRDHOME is op zoek naar iemand die zijn of haar ervaringen wilt delen met de wereld, door te bloggen en te vloggen. Daarnaast willen ze graag iemand die drie maanden achter elkaar beschikbaar is. Het project kan uitgebreid worden tot twaalf maanden.

Ben jij 18 jaar of ouder en geniet jij van schrijven, bloggen, vloggen en social media? Ken jij luxe, maar waardeer jij ook de kleine dingen in het leven? Én, super belangrijk, ben jij een échte travel junkie? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

Stop met wat je doet en solliciteer voor deze functie. Solliciteren kan tot 30 maart. Hoe fantastisch is het om eerst een hele smak met geld te verdienen, zodat je daarna met jouw eigen verdiende centen nog eens verder kan reizen?! Wat een droombaan.

Lees hier nog meer droombaan alert: Droombaan: je kunt 12.000 euro verdienen met bier drinken en de wereld over reizen

Reageer op artikel:
Gezocht! Iemand die voor 9250 euro per maand wil slapen in luxe huizen over de hele wereld
Sluiten