Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 10 november 2017

Gezocht: Een groep vriendinnen die de nieuwe sterren in een realityserie op tv willen zijn

Is het leven met jouw vriendinnetjes om een boek over te schrijven en heb jij dagelijks het gevoel dat een realityserie jullie op het lijf geschreven is? Dan kan jouw droom nog wel eens werkelijkheid worden, want Blue Circle Casting is op zoek naar nieuwe realitysterren in Nederland.

Ja, want jullie weten het zeker: mensen zullen maar wat genieten van jullie bruisend leven als vriendengroep. Wat jullie meemaken is gewoon werkelijk waar goud en dat zou je maar wat graag willen delen met de rest van de wereld, want aan originaliteit geen gebrek. Goed nieuws, want jullie kunnen nu schitteren in een realityserie. Hallo rode loper.

Realityster

    De leeftijd is niet van toepassing, het enige wat Blue Circle Casting van je wilt weten is of jij het gekke leven hebt waar zij naar op zoek zijn. Stuur daarom de volgende gegevens naar [email protected] (o.v.v. ‘realityster’):

  • Volledige naam en leeftijd
  • Wat je doet in het dagelijks leven
  • Waarom jullie? Wat zouden zij gaan zien in een realityserie over jullie?
  • Telefoonnummer
  • Meerdere, recente en duidelijke foto’s

Hebben jullie het in je om heel Nederland te vermaken en denken jullie Oh Oh Cherso te kunnen overtreffen? Dan wacht de Blue Cirlce op jullie. Geef je daarom snel op en begin vast met het schrijven van jouw bedankpraatje voor de eerste prijs die jullie binnenslepen.

Misschien is dit meer iets voor jou: Gezocht! Vrijgezellen vrouwen die voor een nieuw televisieprogramma mannen willen keuren op tv

Reageer op artikel:
Gezocht: Een groep vriendinnen die de nieuwe sterren in een realityserie op tv willen zijn
Sluiten