Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 10 januari 2019

6 dingen die je zonder je vriend wil blijven doen ook al wil je elke minuut van de dag bij hem zijn

Hoe leuk je nieuwe lover ook is, om een gezonde relatie te onderhouden is het belangrijk dat jullie ook ieder je eigen leven blijven leiden. Wij hebben zes dingen voor je op een rij gezet die jij lekker in je eentje kan blijven doen. Dat vriendje kun je later op de dag wel weer oppikken in Småland bij IKEA.

1. Afspreken met je vriendinnen

Je kent het wel, van die vriendinnen die opgaan in hun nieuwe liefje en jou compleet links laten liggen. Dat wil je zelf toch ook niet veroorzaken?

Het is ontzettend belangrijk dat je dingen met je vriendinnen blijft doen en dat geldt net zo goed voor jouw lover en zijn vrienden. Als je ’s avonds thuiskomt kun je weer lekker tegen je boy aankruipen.

2. Douchen

Samen douchen is hartstikke gezellig en een fantastisch gebaar voor het milieu (want, waterbesparend). Toch wil je af en toe even lekker alleen douchen. Zeker als je de boel (lees: je benen, oksels en vagina) winterklaar gaat maken. Daar hoeft hij echt niet bij te zijn.

3. Winkelen

Je zit niet te wachten op een chagrijnige gast die achter je aansjokt in de stad en bij elke winkel voor de ingang blijft hangen. Niks zo vervelend als opgejaagd door de kledingrekken moeten gaan.

Als je al het geluk hebt dat hij met je mee naar binnen gaat, kraakt hij dat leuke glitterjurkje sowieso af (omdat je er volgens hem uitziet als een kerstbal). ‘Blijf maar lekker thuis schat!’

4. Hobby’s die hij niet leuk vindt

Blijf lekker je eigen ding doen ook al ziet je partner jouw hobby niet zo zitten. Als jij zin hebt om mee te doen aan een line dance toernooi, doe je dat lekker.

Probeer vooral niet om je partner hierin mee te slepen want je zit echt niet te wachten op iemand die jouw hobby niet serieus neemt. Voordeel: jij hoeft ook niet mee naar zijn voetbalwedstrijdjes in de kou.

5. Dromen die je had toen je nog single was

Je had ongetwijfeld tientallen dromen toen je nog single was. Het is helemaal niet erg dat je sommige dingen nu liever met je partner doet, maar er staan ongetwijfeld nog steeds dingen op je bucketlist die je alleen wil doen.

Onze tip: DOEN. Zeker nu je nog jong bent. Ga dus lekker op soloreis naar Azië, wie weet kan jouw lief de laatste twee weken van je reis nog aansluiten.

6. Jullie huisje inrichten

Zijn smaak is, laten we zeggen, een tikkeltje anders (lees: smakelozer) dan die van jou. Laat het interieur shoppen dus lekker aan jezelf over en betrek hem er vooral niet bij. Uiteindelijk gaat hij toch wel akkoord met wat jij wil.

Dit zijn de 11 dingen die happy koppels doen om hun relatie perfect te houden

Reageer op artikel:
6 dingen die je zonder je vriend wil blijven doen ook al wil je elke minuut van de dag bij hem zijn
Sluiten