Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 4 nov 2020

Mensen met deze namen zijn het snelst geneigd je te ghosten dus houd ze lekker op afstand

Het is je als single al onwaarschijnlijk vaak overkomen. Het gesprek begint leuk, je bent enthousiast en spreekt een eerste date af. Er volgen er nog een paar en *BAM* uit het niets hoor je niks meer. Je stuurt nog een paar berichten maar het wordt al snel duidelijk dat iemand je wederom (janken) pijnlijk zit te ghosten.

Stuur gerust nog een berichtje om diegene op zijn of haar plek te zetten hoor. Ghosten is namelijk heel onvolwassen en dat mag je er best inwrijven. Wil jij voorkomen dat dit nog een keer gebeurt? Vermijd dan in het vervolg mensen met deze namen.

Deze mensen zijn het snelst geneigd te ghosten

Er is onderzoek gedaan naar wie en het snelst geneigd is een ander te ghosten. Daaruit blijkt dat de vrouwelijke topghoster de naam ‘Isabelle’ draagt. Ai. Bij de mannen is dat ‘Daniel’ gevolgd door ‘Thomas’. Durf jij ze toch een kans te geven? Stuur dan voor de gein dit artikel door. Wedden dat ze het dan écht niet durven? Net goed.

Voor iedereen die het nog steeds lastig vindt: To the rescue! Zo beëindig je een gesprek op een datingapp netjes zonder iemand te ghosten

Beroepen

Ook is onderzocht in welke beroepenvelden ghosters werkzaam zijn en dat zal je nog verbazen. Met stipt op nummer één staan daar namelijk de helden van onze samenleving: brandweermannen, ambulancebroeders en politieagenten. Maar dat heeft er misschien meer mee te maken dat ze druk zijn met het redden van de samenleving. Van onwil zal weinig sprake zijn.

Zij worden gevolgd door juristen (klinkt al een stuk aannemelijker) en personen die werkzaam zijn in de PR- en mediawereld. Op nummer vier staan mannen en vrouwen die werken in de financiële sector en last but not least degenen die werken in de als HR of recruiter. Weet wie je date dus *knipoog*!

Thortful

Reageer op artikel:
Mensen met deze namen zijn het snelst geneigd je te ghosten dus houd ze lekker op afstand
Sluiten