Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Nieuws 2 november 2017

Kerstengeltjes, opgelet! Er komt een gigantische kerstmarkt naar Amsterdam

Yesyesyes! Dit jaar hoef je echt niet per se naar Londen of Berlijn voor een heerlijke kerstmarkt met glühwein en schaatsbanen. Ook in Amsterdam kun je je kersthartje dit jaar ophalen. In de RAI komt namelijk een gigantische kerstmarkt.

Kerstmarkt in Amsterdam

We krijgen nooit genoeg van kerst. De lichtjes, de kadootjes, de versieringen. Een magische tijd. En een perfecte tijd om weg te gaan met je lover of beste vriendinnen en over een fijne kerstmarkt te struinen.

Voor alle liefhebbers van kerstmarkten hebben we héél goed nieuws. Er komt een gigantische kerstmarkt midden in de hoofdstad, daar wil toch iedereen heen?! Alleen voor de schaatsbaan is al 700 vierkante meter uitgetrokken, schrijft het Parool. Daarnaast is er ook een foodmarket én zijn er jacuzzi’s. Heer-lijk!

De gigantische Winterparade vindt plaats van 22 december tot en met 1 januari. Daar wil je natuurlijk bij zijn. Kaartjes koop je hier.

Sowieso hadden we al een aantal heerlijke hebbedingen waarmee je van de kerst een topfeest maakt. Wat dacht je van deze sweaters, dit soort drankjes en dit ultieme cadeau? Kerstmis 2018 wordt top.

Reageer op artikel:
Kerstengeltjes, opgelet! Er komt een gigantische kerstmarkt naar Amsterdam
Sluiten