Janne Vogel
Janne Vogel Life 30 jul 2020

Zien! Het huis + interieur van Gigi Hadid is alles waar we van dromen en meer

Wat we met ons fortuin zouden doen als we celebrities waren? Naast shoppen in de PC Hooftstraat en de wereld rondreizen? Het perfecte huis kopen en er de beste plek op aarde van maken. Want geld is geen probleem. En laat dat nou precies zijn wat Gigi Hadid heeft gedaan.

Je wil even een momentje vrijmaken om het amazing interieur van Gigi Hadid te bekijken. De meid heeft het allemaal.

Dit wil je: het interieur en huis van Gigi Hadid

In verwachting van hoogstwaarschijnlijk het mooiste kindje op aarde, een te leuke relatie en een succesvolle carrière. We willen bést een dagje met Gigi Hadid ruilen. Al is het alleen om in haar amazing huis te verblijven.

Gigi Hadid’s passieproject

Gigi Hadid heeft vorig jaar het hele jaar gewerkt aan haar passieproject/droomplek: haar geweldige huis. En het project is wat ons betreft meer dan geslaagd. Het interieur is modern, maar kleurrijk en we krijgen er Marrakech-vibes van.

Die WC…

Mochten we ooit bij Gigi op bezoek komen (zeg nooit nooit), gebruiken we als eerste haar WC. Puur omdat de muren VOL hangen met oude covers van The New Yorker. En dat ziet er enorm gezellig en retro uit.

Entree

Bij de deur hangt een popping schilderij waar op staat: WELCOME: all ages, all colors, all sizes, all cultures, all zenders, all beliefs, all religions, all types, all people. SAFE HERE. En dat is precies hoe je mensen in je huis wilt verwelkomen, niet?

De keuken

Last but zeker not least moeten we het even over de keuken hebben. Hier willen we hele zondagen in spenderen. Ook als je geen keukenprinses bent wil je uitgebreid gaan koken en bakken in deze keuken, geloof ons.

Het speelse kookeiland, het mooie aanrechtblad, de gouden kraan… Zayn mag in zijn handjes knijpen met zo’n creatief meesterbrein als Gigi Hadid als partner. Dit huis is tóp.

Lees ook: