Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 apr 2018

Vergeet dure flessen gin: Deze gin van de Aldi heeft zojuist een prijs gewonnen

Mocht je binnenkort een feestje geven en nog flink wat flessen gin in willen slaan. Of mocht je gewoon op warme lentedagen zin hebben om je eigen gin-tonics te fabriceren, maar vindt je de gin normaal toch best prijzig? Denk dan voortaan aan Aldi, want de winkel verkoopt heerlijk gin voor een prikkie.

Het beste excuus om gin-tonics te drinken tot je het niet meer aankan: Aldi’s gin heeft een prijs gewonnen en de fles kost geen drol.

Het gaat om de Oliver Cromwell London Dry Gin. Wat een hele mond vol is, maar daardoor ook wel interessant klinkt voor je gasten. Als ze vragen met wat voor gin je je drankjes maakt, klinkt dat verrekte fancy en niemand hoeft te weten dat het super cheap was in het echt.

De Aldi gin heeft een prijs gewonnen

De gin heeft de International Spirits Challenge Tasting Award gewonnen. En de concurrentie was niet mals, want er waren nog 160 gegadigden van over de hele wereld.

De gin kost 11,45 euro. Één addertje wel: de gin is niet in Nederland te koop, maar alleen in het Verenigd Koninkrijk. Maar ach, het duurt vast niet lang meer voor ‘ie ook in de Nederlandse schappen ligt. Als Aldi een beetje slim is tenminste… (lezen jullie mee?)

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

metro.be

Reageer op artikel:
Vergeet dure flessen gin: Deze gin van de Aldi heeft zojuist een prijs gewonnen
Sluiten