Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 9 nov 2017

Lekker! De Lidl komt met gin chips en het wordt je nieuwe lievelingsknabbeltje

We weten niet wat ons overkomt. Roze gin in maar liefst twee soorten, katerloze prosecco en binnenkort ook gin chips. De Lidl heeft het allemaal in de schappen liggen en we willen er eigenlijk nu meteen heen sprinten. Nou ja, voor de gin chips is waarschijnlijk nog een beetje geduld wel vereist.

Soms kun je wel eens zin hebben in een lekker chipje. Of wat zeggen we, eigenlijk altijd wel. En deze nieuwe gin chips wil je echt als nieuw knabbeltje bij je hebben. Ieder dag als het even kan.

Gin chips van de Lidl

De chippies horen binnen de Deluxe-lijn en smaken hebben verschillende smaken, naast gin natuurlijk. Zo heb je gin chips met de smaak pulled pork en wild flower met honing. Je hoeft niet bang te zijn dat je helemaal lam wordt van de gin chips, want ze bevatten geen echte gin. Alleen maar de smaak. Fijn knabbeltje voor op je werk of onderweg.

Houd de schappen maar in de gaten want de chips kan ie-der moment in de winkels liggen. Hopelijk zijn ze in ieder geval nog net op tijd voor de feestdagen.

Nog meer heerlijkheid waar je kunt genieten van de smaak van gin: Keukenprinsesjes opgelet: Deze gin cheesecake is verrukkelijk en zo kun je hem zelf maken

Reageer op artikel:
Lekker! De Lidl komt met gin chips en het wordt je nieuwe lievelingsknabbeltje
Sluiten