Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 22 mrt 2017

Hell yeah: Je kunt nu met je squad een gin cruise maken en het kost bijna niets

Wat als je op een boot kunt met je girlsquad terwijl je geniet van het uitzicht én cocktails met gin? Dat wil je toch meteen? Nou dat komt goed uit, want je kunt nu op gin cruise. En wees niet bang dat je er de hoofdprijs voor betaalt:

Gin cruise: oh yeah

Een van de lekkerste drankjes is tegenwoordig niet meer uit ons leven weg te denken: gin-tonic. Het drankje is wereldwijd zeer geliefd, niet gek dat er daarom zoveel gin producten worden gelanceerd. Wacht dacht je van gin-tonic paaseieren, ginfestivals en zelfs een báán waar je gin mag proeven?

Nu is er nog meer ongelooflijk nieuws met gin in de hoofdrol: een vakantie voor gin fans. Oftewel, de gin cruise. Heel veel gin, cocktails, gezelschap én varen met een prachtig uitzicht. Voeg dit maar toe aan je bucketlist en streep ‘m dan ook zo snel mogelijk weer af.

Wat kost dat?

Deze cruise is dus hartstikke betaalbaar. Het is niet zo’n poep chique cruise rond de Bahama’s maar hey, een cruise in het zuiden van Groot-Brittannië met je girlsquad inclusief drankjes is toch geweldig?

De boot heet ‘The Dorset Queen’, waardoor je je sowieso al een koningin voelt. Rond de kust van Dorset vaar je rond op een boot vol geladen met gin en geniet je van het uitzicht op Brownsea Castle, Sandbanks en de eilanden van Poole Harbour. De kust waar je langs vaart wordt gezien als één van de mooiste van het land. Niet slecht hé?

De cruise is heel exclusief. De kaartjes zijn beperkt maar niet al te duur. Er zijn namelijk een aantal verschillende cruises waaruit je kunt kiezen. Aan elk budget is gedacht. De eerste cruise waaraan jij met je squad kunt deelnemen is op vrijdag 21 april en een kaartje kost maar 35 pond, ruim 40 euro. Zeker niet duur.

Wat krijg ik er voor?

Voor deze schamele prijs krijg je drie cocktails, heerlijke hapjes en natuurlijk de drie uur durende tocht over het water. Mocht je een luxepaardje zijn: je kunt ook een VIP tafel huren met je squad. Dit kost 50 pond per persoon, 54 euro, en je moet dan met z’n zessen zijn. Jullie krijgen dan je eigen fles gin en wat mixers om je eigen drankje van te maken. Oh yeah.

Er is ook nog een superdeluxe optie, voor 125 pond per persoon (135 euro). Per keer mogen er maar twintig mensen mee. Als extraatje krijg je een fles van Conker Gin mee naar huis en een diner bij een luxe restaurant.

Dit kan wel eens de beste cruise ooit zijn samen met je vriendinnen. Gaan? Koop de kaartjes hier. Stuur je ons de foto’s van je jaloersmakende tripje?

LEES OOK: Maak je klaar voor de cruise van je dromen: ´The Ark´

Reageer op artikel:
Hell yeah: Je kunt nu met je squad een gin cruise maken en het kost bijna niets
Sluiten