Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 24 jan 2018

Gin- en festivallovers! Dit Gin Festival in Amsterdam wil je niet missen

Hoewel het pas januari is, vliegt het festivalnieuws ons nu al om de oren. Zo kon je een aantal dagen geleden lezen over het nieuwe kampeerfeest Camp Moonrise en dat je nu al actie moet ondernemen om kaartjes voor Tomorrowland te fixen. De kaartjes voor dit festival in Amsterdam wil je ook zeker niet mislopen.

In onze hoofdstad kun je met nog duizenden andere feestgangers massaal aan de gin. Op 18 en 19 mei vindt namelijk het Gin Festival plaats en dit is wat je erover wil weten.

Gin festival in Amsterdam

Op het NDSM-terrein in Amsterdam zijn over een paar maanden maar liefst 120 verschillende ginmerken, 14 soorten tonic, 13 andere jenevers en 12 verschillende vermouths voor je ingeschonken. Keuze genoeg dus.

Bovendien zijn er deskundige sprekers uit binnen- en buitenland die interessante praatjes houden over de drank. Ook kun je met je girls een proeverij en een heus Gin lab bijwonen en je smaakpapillen op iets nieuws trakteren.

Als je nu al weet dat je erbij wil zijn, wat we heel goed begrijpen, kost het je een schamele 20 euro. Twijfel je iets te lang, dan kost het je 32,50 euro. Maar hier hoef je natuurlijk niet over te twijfelen. Een overload GT´s? Daar zeggen wij geen nee tegen.

Reageer op artikel:
Gin- en festivallovers! Dit Gin Festival in Amsterdam wil je niet missen
Sluiten