Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 1 jan 2017

Tijd voor een glaasje gin want onderzoek wijst uit dat het goed is voor de lijn

Het is alweer gedaan met 2017. God, wat ging dat toch weer snel voorbij. Tegelijkertijd betekent dit misschien wel dat je je goede voornemens op een rijtje aan het zetten bent. En met dit bewijs is één van je voornemens nog nooit zo makkelijk geweest om te halen.

Als je ineens heel veel mensen ziet hardlopen en op de kassaband alleen maar groenten ziet liggen, dan weet je dat het januari is. Als jij je in het nieuwe jaar ook weer wil voornemen om op je lijn te letten, dan hebben we heel goed nieuws voor je. Dit jaar ga je het namelijk met gemak halen.

Gin is goed voor de lijn

Het voornemen om minder alcohol te drinken in 2018, kan bij dezen officieel de prullenbak in. Wij keuren het in ieder geval goed. Want een glaasje gin zorgt voor een versneld metabolisme en het zorgt ervoor dat je lichaam efficiënter calorieën kan verbranden. Tot een uur nadat je glaasje gin leeg is.

En dit kan je weer helpen als je in het nieuwe jaar op de lijn wil letten. Je kan het water in ieder geval wat vaker laten staan.
Inhet onderzoek waar bovenstaande resultaten naar voren kwamen, bleek namelijk geen enkel van de effecten te tonen. Maar het onderzoek ging nog niet zo ver dat we kunnen zeggen hoeveel glaasjes gin we dan achterover mogen gooien.

Te veel gin kan waarschijnlijk ook weer averechts werken. Maar het is wel goed om te weten dat dat ene glaasje juist voordelig voor je lichaam kan zijn. Met die goede voornemens voor 2018 komt het helemaal goed.

Ook chill als je op je lijn wil letten: Echt waar: Zet vanavond maar de engste film ooit op want het is goed voor de lijn

Reageer op artikel:
Tijd voor een glaasje gin want onderzoek wijst uit dat het goed is voor de lijn
Sluiten