Inga Stoit
Inga Stoit Life 7 aug 2018

Heb jij last van muggen? Gin-tonic is het perfecte anti-muggenmiddel dus neem er nog eentje

Yesss, gin-tonic is het perfecte anti-muggenmiddel. Dat betekent lekker veel van dit alcoholische drankje drinken. Muggenbulten zijn vervelend en dit drankje is heerlijk, en daarmee is de keuze makkelijk gemaakt toch?

Zet de gin-tonic maar vast koud, want dit drankje gaan jij en je besties drinken vanavond. Het is namelijk het perfecte anti-muggenmiddel, en dat is enorm fijn. Zeg maar vaarwel tegen jeukende muggenbulten, en hallo tegen een lekkere gin-tonic.

Gin-tonic

Dit drankje is het perfecte anti-muggenmiddel omdat er kinine in zit. En aan dit stofje, hebben muggen een enorme hekel. Vroeger gebruikten de Britten dit wondermiddel al om zichzelf te beschermen, tegen malariamuggen in tropische zones. Toegegeven; in hun gin zat toendertijd meer kinine, maar toch – het werkzame stofje blijft exact hetzelfde.

Anti-muggenmiddel

Je moet wel houden van een goed glas gin want je moet er behoorlijk wat van wegtikken. 150 liter van het drankje, is ideaal om de muggen op afstand te houden. Dat zijn behoorlijk wat glaasjes. Maar met een heerlijk drankje zoals dit, gaat dat natuurlijk al snel en daar hebben wij helemaal geen moeite mee.

Verrukkelijk! Banaan met chocolade en Licor 43, is wat jij vanavond op de barbecue wilt

Reageer op artikel:
Heb jij last van muggen? Gin-tonic is het perfecte anti-muggenmiddel dus neem er nog eentje
Sluiten