Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 6 juli 2017

Je kan dít weekend de Gin & Tonic ijsjes kopen bij de Aldi in Nederland

We hadden je eerder al bericht over het feit dat Aldi Gin & Tonic ijsjes had ontwikkeld, maar dat helaas deze ijsjes niet in de Nederlandse schappen lagen. Tot nu, want aankomend weekend zijn deze ijsjes te koop bij de Aldi. It's your lucky day.

Ja, het is écht waar: de Gin & Tonic ijsjes van de Aldi zullen aankomend weekend verkrijgbaar zijn in Nederland. Dat betekent dat je met tropische temperaturen ook daadwerkelijk in tropische sferen kunt komen met jouw fancy G&T in de hand. Dat wordt lekker likken.

Het weekend van 8 en 9 juli

Naast dat deze geweldige ijsjes smaken naar Gin & Tonic, bevatten ze ook alcohol. De Calippo-vormige ijsjes bevatten namelijk maar liefst 11 procent gin, en daarmee 4,5 procent alcohol.

Alle filialen

Voor slechts 2 euro heb jij een doos Gin & Tonic Ice Popsicles bij de Aldi, maar wees er wel snel bij, want op is op. De ijsjes zullen bij alle Aldi-filialen in Nederland te vinden zijn.

Let er wel even op dat de ijsjes 18+ zijn én dat je niet met vier ijsjes achter het stuur kruipt. Dan heb je namelijk zowel brain freeze als te veel alcohol in jouw bloed.

Naast G&T ijsjes zijn er ook Prosecco and Peach Bellini ijsjes. Laat zeggen dat je zo’n doosje of twintig inslaat, want dit is het perfecte toetje voor jouw barbecue of om überhaupt de show mee te stelen op het strand. Geweldig toch, die Aldi.

Dit wil je ook lezen: Ergens pijn? Bier werkt beter dan paracetamol blijkt uit onderzoek
<

Reageer op artikel:
Je kan dít weekend de Gin & Tonic ijsjes kopen bij de Aldi in Nederland
Sluiten