Gin-tonic lovers: er komt een gin hotel, hoera!

Ginlovers, dromen worden werkelijkheid. Er komt namelijk een heus gin hotel waar jij als ginlover optimaal kunt genieten van de allerlekkerste drankjes zoals gin-tonic. Spring een gat in de lucht, boek een ticket en wie weet zit jij deze kerst nog wel met je billen in het gin hotel dat gaat openen in Londen.

Gin, gin en nog meer gin

Klinkt het jou ook als muziek in de oren? Dit gin hotel zal The Distillery gaan heten en zal 16 december openen. Alles staat in het teken van gin.

De begane grond is ontworpen als een ‘resting room’, met gin vaten aan het plafond en verschillende soorten gin van over de hele wereld. De verschillende soorten gin zitten in handgemaakte vaten boven de bar en worden daar direct uit geserveerd, daardoor zal geen enkele gin hetzelfde smaken. Kom maar op met die gin-tonics.

Slapen in een gin hotel

Maak je eigen gin

De eerste verdieping bestaat uit een GinTonica restaurant en een bar die de lekkerste drankjes met gin serveert. De drankjes worden opgeleukt met lavendel, sinaasappel, cacaobonen en nog veel meer verse ingrediënten. Op de bovenste verdieping vindt je nog een bar en de hotelkamers.

Grappig detail: er zal ook een Ginstitute komen. Een plek waar je kunt leren je eigen gin te maken. Ook kun je het gin museum bezoeken en leren over de 300-jarige geschiedenis van gin. Oh, en er is natuurlijk ook een slijterij.

Wat is er leuker dan een dagje shoppen in Londen en vervolgens neer te strijken in een hotel met héél veel gin-tonic? Iets voor jou? Dan kun je hier alvast inschrijven.

Lees ook: Dit is geniaal: er bestaan gin en cocktail kerstballen voor in je kerstboom

Reageer op artikel:
Gin-tonic lovers: er komt een gin hotel, hoera!
Sluiten