Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 jun 2017

Hell yeah: Er bestaat een gin trein waar je heerlijk kunt chillen met je squad

Gin is een drankje dat vandaag de dag nog steeds hartstikke hot is. Zeg nu zelf: wie houdt er niet van een heerlijk glas G&T op een terras in de zon? Daarom laten we alle ginlovers vandaag kennis maken met de gin trein. En het is perfect.

Let’s ride

Kijk, dat maakt een treinritje nou leuk. Als je er flessen gin vindt. In Londen vonden ze het hoog tijd voor zo’n fijne trein. En het is net zo magisch als het klinkt.

Bombay Sapphire’s ‘Grand Journey‘ belooft een indrukwekkende ervaring. Door middel van geluid, smaak en geur word je ondergedompeld in de wereld van gin. Van Java tot Ghana en Toscane.

Als jij een ticket weet te bemachtigen dan zul je genieten van klassieke cocktails op basis van tien botanische stoffen die in de iconische gin worden gevonden. En daarbij leer je alles over de oorsprong.

The Laverstoke Bar: the end of The Grand Journey, but not the end of the experience…

A post shared by Bombay Sapphire UK (@bombaysapphireuk) on

Bij elke cocktail wordt natuurlijk een botanisch gerecht geserveerd, dat geheel bij het drankje past. Niemand minder dan Michelinster-chef Tom Sellers zal je smaakpapillen opgewonden laten worden. Hemels toch?

De ‘Grand Journey’ vertrekt vanaf de Banking Hall in Bank, Londen tussen 17 en 23 juli. Helemaal perfect als je nog geen vakantieplannen hebt gemaakt. En om je nog meer in de stemming te brengen:

The Bombay Sapphire Grand Journey will delight senses, immerse the mind and excite your taste-bids. Join us on a trip through the countries where our carefully selected 10 botanicals come from, experience the individual cultures of each destination that all come together to form one perfectly infused & sophisticated Gin. #BombaySapphire

A post shared by Bombay Sapphire UK (@bombaysapphireuk) on

LEES OOK: Meen je niet! Er bestaan gin-tonic en prosecco ijslolly’s en je kunt ze kopen bij deze supermarkt

Reageer op artikel:
Hell yeah: Er bestaat een gin trein waar je heerlijk kunt chillen met je squad
Sluiten