Say what! Er is een gintuin geheel in Alice in Wonderland stijl

Niets is fijner dan op een terras neerstrijken in het zonnetje met een fijne cocktail in je hand. Iets met gin bijvoorbeeld, yummie. Wij raken er nog steeds niet over uitgepraat (en zijn het drankje nog niet zat). Daarom vandaag: een gintuin in Alice in Wonderland stijl. Hoe cool?

Gintuin = JA

Steek je binnenkort de Noordzee over om een bezoekje te brengen aan Groot-Brittannië? Dan behoor jij misschien tot een van de gelukkigen die deze speciale tuin kan gaan bezoeken. Er bestaat namelijk een gintuin geheel in Alice in Wonderland stijl. Kicken.

Je vindt dit paradijsje bij The Rabbit Hole in Preston en je kunt er 45 verschillende soorten gin proeven. Zie je het al voor je: een glaasje gin in je hand, verwarmde zitplaatsen en een fancy omgeving. Let’s go.

Je zult het met eigen ogen moeten zien

De eigenaresse is in elk geval dolenthousiast: ‘Dit wordt iets heel bijzonders en compleet anders. We verwachten dat het druk gaat worden. Het design ziet er fantastisch uit en we hebben dan ook heel hard ons best gedaan om dit neer te zetten. Het is heel moeilijk te omschrijven hoe het er precies uitziet. Je moet het echt zelf zien en meemaken.

Oké, als we deze foto mogen geloven dan willen we inderdaad direct een ticket boeken. Heb je nog geen plannen met Pinksteren, here you go.

Niet overgehaald? 4 redenen waarom gin eigenlijk hartstikke goed voor je is

Reageer op artikel:
Say what! Er is een gintuin geheel in Alice in Wonderland stijl
Sluiten