Redactie
Redactie Nieuws 27 november 2017

Van gin word je sexyer blijkt uit onderzoek, dus kom maar door met de GT’s

Je kent het wel: je bent al de hele avond gezellig aan het dansen met je girls, maar je kunt je ogen niet van die ene man aan de bar afhouden. Hij is zo knap dat je er eigenlijk niet op af durft te stappen om hem te versieren. Tip: drink een glaasje wodka, whisky of gin en gaan. Hier is waarom.

Het is iedereen wel bekend dat je met een klein glaasje op net wat losser bent en wat meer durft, dus dat helpt altijd bij het versieren. Maar wist je dat je als je op die ene hunk af wilt stappen beter een gin-tonic of een cosmopolitan kunt drinken dan een glaasje witte wijn?

Je denkt misschien: alcohol is alcohol, maar blijkbaar hebben verschillende drankjes een verschillende uitwerking. Er is onderzoek gedaan naar de uitwerking hiervan en de conclusie is best verbazend.

Gin maakt je hot, hot, hot

Kennelijk zorgen gedistilleerde dranken als gin, wodka en whisky ervoor dat jij je sexyer gaat voelen. Onderzoek onder 30.000 mensen geeft aan dat bijna 50 procent van hen zich sexyer voelt na het drinken van sterke drank. Bij wijn of bier was hier niet tot nauwelijks sprake van.

Of hij je ook echt nóg aantrekkelijker vindt na zo’n glaasje, kun je maar op één manier testen: er opaf.

Reageer op artikel:
Van gin word je sexyer blijkt uit onderzoek, dus kom maar door met de GT’s
Sluiten