Girl Power: Deze bekende dames geven een briljante reactie op beledigende opmerkingen over hun lichaam

Te dik of te dun, we hebben bijna altijd wel een mening over anderen. Wanneer je beroemd bent heeft bijna de hele wereld een mening over je, en eraan ontkomen is bijna onmogelijk. Zangeres Kelly Clarkson en model Sara Sampaio kregen allebei te maken met haatreacties op hun uiterlijk, en reageerden hier briljant op.

Een Engelse journaliste vond het nodig om via Twitter haar kritiek op het gewicht van Kelly Clarkson te uiten. Zo vroeg ze zich af wat er met Kelly gebeurd was, en of ze misschien haar achtergrondzangeressen opgegeten had. Ook insinueerde ze dat de extra kilo’s van Kelly niet door haar zwangerschap kwamen, maar door gewoon teveel eten.

Kelly’s geweldige reactie op de beledigende opmerkingen was: ‘Ik ben gelukkig, heb zelfvertrouwen en voel me gewoon goed. Sinds ik een dochter heb, heb ik geen andere bevestiging meer nodig.’

Te dun

Wie ook kritiek op haar gewicht kreeg was Victoria’s Secret model Sara Sampaio. Zij postte een bikinifoto van zichzelf op Instagram met als onderschrift: ‘Eindelijk op een plek met bikiniweer… Hallo LA’. Haar volgers reageerden massaal dat ze veel te dun is.

Het Portugese model reageerde hierop door te zeggen dat ze trots is op haar lichaam en dat ze zich niet laat pesten omdat ze dun is. Ook zei ze dat elk lichaam anders is, en dat ze het belachelijk vindt hoeveel haatreacties zij en andere modellen op hun lichaam krijgen. Zij heeft altijd geleerd vanuit huis dat je trots moet zijn op je eigen lichaam.

Boodschap

Ze eindigt haar boodschap met: ‘Wees blij met je lichaam en stop met het belachelijk maken van andere lichamen. Of ze nu dun, dik of afgetraind zijn, en grote borsten hebben of kleine borsten, het maakt niet uit. Stop het delen van haat!’

Reageer op artikel:
Girl Power: Deze bekende dames geven een briljante reactie op beledigende opmerkingen over hun lichaam
Sluiten