Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 8 apr 2017

Genieten: de Girlboss trailer is hier en de serie wordt je nieuwe verslaving

Het boek van Sophia Amoruso werd in mum van tijd razend populair en ze is een inspiratiebron voor velen. Toen Netflix bekend maakte een serie over deze powervrouw te maken konden we niet wachten. Nu is hier de Girlboss trailer en hij is om van te smullen. Dit wordt écht je nieuwe verslaving:

Even een opfrisser:

Sophia Amoruso wist in haar tienerjaren niet helemaal wat zij wilde met haar leven. Omdat ze iets cools wilde doen, begon ze kleding te verkopen op eBay. Daarmee boekte ze grote successen. Acht jaar later richtte ze mode-imperium Nasty Gal op en werd ze letterlijk en figuurlijk een Girlboss.

Ze schreef haar ervaringen op en bracht een boek uit genaamd #Girlboss, waarin ze vertelt over haar succes. Met Nasty Gal werd Sophia groot, ook al ging haar bedrijf failliet. Maar tot op de dag van vandaag is zij een inspiratiebron voor veel meiden.

De Girlboss trailer

Zo’n cool verhaal verdient een serie op Netflix. Britt Robertson speelt de hoofdrol. Of deze nieuwe serie het kan winnen van Gossip Girl weten we nog niet, maar het komt akelig in de buurt. Als we de Girlboss trailer mogen geloven wordt deze serie inspirerend, geweldig en heel erg hilarisch. Plan de week van 21 april maar vrij, want deze serie ga je binge-watchen:

Nog een nieuwe serie verslaving? Ein-de-lijk! Er komt een serie die het gat dat Gossip Girl in ons hart achterliet gaat opvullen

Reageer op artikel:
Genieten: de Girlboss trailer is hier en de serie wordt je nieuwe verslaving
Sluiten