Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 19 april 2019

Waarom het een múst is om een girlcrush te hebben ook al val je op mannen

Man Crush Monday is een heus begrip geworden op Instagram en daarbuiten en het wordt tijd om Woman Crush Wednesday ook te hypen. Ondanks dat je misschien op mannen valt is het namelijk fantastisch om een girl crush te hebben want wij vrouwen worden daar allemaal beter van.

Je kunt niet ontkennen dat ook jij op straat wel eens naar een meid kijkt en denkt ‘wauw wat een prachtige vrouw’. Enne… newsflash dat ís helemaal niet raar. Er zijn juist redenen genoeg te bedenken waarom het goed is om een girl crush te hebben.

1. Vrouwen maken elkaar niet zwart

Wij vrouwen kunnen echt b*tches zijn. Negen van de tien keer zien we een aantrekkelijke vrouw als een bedreigen en als ze ook maar één keer naar jouw partner loert kun je haar wel wurgen. Tel even tot tien. Waarom zouden wij vrouwen elkaar als bedreiging zien?

Juist in dit tijdperk staan vrouwen achter vrouwen en is het meer dan ooit belangrijk dat we niet ook nog eens elkaar afbranden. Laat die positiviteit lekker de loop en bedolf alle fantastische vrouwen op aarde met fijne complimenten. Daar wordt de wereld een stukje mooier van.

2. Als vrouwen houden we van elkaar

Lijkt een beetje op het punt dat we hierboven proberen te maken maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Wij vrouwen houden van elkaar, we haten elkaar niet.

Een girl crush gaat namelijk verder dan alleen het uiterlijk want je kunt andere vrouwen ook inspirerend vinden en ook dat mag uitgesproken worden.

3. Jouw bestie is je girl crush

Als je dan toch een girl crush moet aanwijzen kan het net zo goed één (of meerdere) van je vriendinnen zijn. Jullie zijn niet voor niks vriendinnen want er is dus een klik tussen jullie.

Volgende keer als iemand aan je vraagt wie jouw WCW (Woman Crush Wednesday) is zeg je gewoon dat dat je beste vriendin is omdat je haar zo waardeert om hoe ze is en hoe ze alles rockt.

Reageer op artikel:
Waarom het een múst is om een girlcrush te hebben ook al val je op mannen
Sluiten