Girlpower! Deze vrouw viel 86 (!) kilo af en levert perfect bewijs aan de wereld die haar niet geloofde

In minder dan een jaar tijd viel Simone Pretscherer 86 kilo af. Waar ze vorig jaar nog 169 kilo woog, is dat nu nog maar 83 kilo. Maar hoe geweldig Simone ook is afgevallen, het internet dacht dat ze loog.

Vierentwintig jaar, 86 kilo lichter en een hele hoop internetpesters rijker. Toen Simone af was gevallen deelde ze het before en after resultaat online. Je zou verwachten dat iedereen die de foto’s zag trots op haar zou zijn. Een knappe prestatie om 86 kilo af te vallen in elf maanden, toch?!

Helaas was niets minder waar. Ze werd uitgemaakt voor leugenaar. Niemand geloofde dat ze echt al die kilo’s lichter was. Ze werd nep genoemd en een leugenaar. En dat deed haar naar eigen zeggen veel meer dan ze had gewild. Ze had er veel moed voor opgebracht om haar foto’s überhaupt te delen en deze reacties deden haar dan ook vreselijk zeer.

“Door kleinere porties te eten, slecht eten te laten staan en meer te sporten ben ik zoveel afgevallen. Over deze uitdaging ben ik altijd eerlijk geweest.”

Wat mensen namelijk niét zagen was haar overtollige huid. Die had ze onder de legging ‘verstopt’ bij de after foto waardoor de transformatie voor veel mensen bijna onvoorstelbaar groot was, dat het nep werd genoemd. Nu rekent Simone af met alle mensen die haar ooit voor nep en een leugenaar hebben uitgemaakt. Ze deelde namelijk onderstaand kiekje:

En daarmee hopen we dat Simone ontzettend veel positieve reacties krijgt, want ze heeft het niet meer dan verdiend. Ze is momenteel hard aan het trainen in de sportschool om haar overtollige huid te laten krimpen. Daarnaast is ze een crowdfunding pagina gestart om 20.000 dollar in te zamelen en om daarmee een operatie te kunnen betalen die haar overtollige huid zover mogelijk zal weghalen.

Reageer op artikel:
Girlpower! Deze vrouw viel 86 (!) kilo af en levert perfect bewijs aan de wereld die haar niet geloofde
Sluiten