Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 4 september 2017

Girlpower for life! Er komt een Spice Girls brunch in 90’s thema dus trommel je vriendinnen op

Als jij vroeger ook met je vriendinnen Emma, Geri, Mel B., Mel C. en Vicoria nadeed en aandachtig naar de Spice Girls cd luisterde om de rolverdeling voor jullie girlband te bepalen, dan ga jij heel blij worden van dit nieuws. Jep, trommel je vroegere bandmaatjes maar op, want jij en je girlssquad kunnen naar een brunch in Spice Girls thema.

Goed, je zult wel eerst een weekendje Londen moeten boeken met je vriendinnen. Maar hé, dat is immers ook de stad waar de legendarische girlband werd geboren, dus eigenlijk kan het niet toepasselijker.

Verkleed je als je Spice Girl alterego en schuif aan

In Londen is de 90’s Brunch al een begrip, maar nu komt er een wel heel speciale versie van die brunch. Juist, in Spice Girls thema.

Boek snel een vliegticket, want de brunch is al op 16 september tussen 12.00 en 17.00 uur. Waar het feest zal plaatsvinden is nog een geheim. Dat wordt pas de maandag voor de 16e bekend gemaakt.

Behalve dat je je tegoed kunt doen aan mimosa cocktails en veel te veel lekkere hapjes, kun je natuurlijk luisteren naar je favo muziek allertijden. Verder kun je spelletjes doen.

En er zal een 90’s dress up box zijn zodat je in de verkleedkist kunt duiken en er als een echte Scary, Ginger, Baby, Posh, of Sporty Spice weer uit kunt komen. (Ja, net zoals in de tunnel van de Mini Playback show, weet je nog?).

Reserveer hier vast een tafel, via The 90’s Brunch.

Lees ook: Nostalgie! De Spice Girls movie komt terug naar de bioscopen

Reageer op artikel:
Girlpower for life! Er komt een Spice Girls brunch in 90’s thema dus trommel je vriendinnen op
Sluiten