De Glam App: Net zoals Uber maar dan voor beauty

De meeste van jullie zullen misschien wel Uber kennen, of er in ieder geval van hebben gehoord. Je bestelt een taxi, volgt 'm via de app, en hebt de mogelijk om in contact te treden met je chauffeur. Nu komt er ook zoiets op beautygebied: de Glam App. Een app waarmee je een haarstylist, visagist of andere beauty expert kunt boeken voor een afspraak.

Stel dat je last minute een uitnodiging krijgt voor een date, een groot event of iets anders waardoor je graag zou willen dat je haar perfect is en je make-up wordt gedaan. Je kunt dan in de Glam App kijken wie er allemaal beschikbaar zijn qua haarstylisten en visagisten.

Je zoekt en selecteert op aantal jaar ervaring (ook hier drie categorieën, net zoals bij Uber). Je kunt vervolgens selecteren op niveau, prijs en een aantal andere opties. En zo bestel je de persoon naar jouw keuze.

De app is bedacht door één van Hollywood grootste haarstylisten, Joey Maalouf en Cara Santana. Volgens Joey kunnen de haarstylisten hun merk uitbouwen in de app. Iedere stylist en visagist mag zich inschrijven. De app bepaalt vervolgens hoe ervaren diegene is en welk niveau hij of zij heeft.

Enige minpunt? De Glam App is nog niet in Nederland beschikbaar. Wij hopen dat het snel komt, want wij zien héél wat vooroordelen:

  • Last minute de opdracht aan jezelf gegeven om er op en top glamourous uit te zien? Bespaar je de frustraties en irritaties van mislukte kapsel probeersels en bestel je eigen stylist voor een tarief van jouw keuze. Handig
  • Te lui om iets aan jezelf te doen? Leg jezelf eens in de watten
  • Belt je vriendinnetje helemaal sip aan? Vrolijk haar op door last minute een beauty expert te boeken
Reageer op artikel:
De Glam App: Net zoals Uber maar dan voor beauty
Sluiten