Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 29 september 2017

Glam up! Met deze glitterprosecco wordt je volgende girls night out fabulous

Glitters kunnen net dat beetje extra geven aan een standaard kledingstuk, nagellakje of sieraad. En ook aan een drankje. Na glittergin, zijn de magische schitteringen nu ook in flessen prosecco te vinden. Wij weten wel wat we komende weekend op tafel hebben staan.

Het leven van proseccoliefhebbers kan tegenwoordig niet meer stuk. Na drie liter flessen die gewoon bij de Aldi te verkrijgen zijn, prosecco-adventskalenders en prosecco-nagellak, kun je nu een fles prosecco kopen met een glamoureuze uitstraling. Of meerdere natuurlijk.

Flessen glitterprosecco

De flessen met glitterprosecco zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo heb je prosecco met glitters in de kleur mintgroen, roze, champagne, lila, rood, blauw, roségoud, geelgoud, zilver en zo kunnen we nog wel even door gaan. De keuze is e-norm. Ook kun je kiezen of je een grote fles of een kleine fles wil. Die keuze is gelukkig een heel stuk makkelijker.

De flessen kun je hier bestellen en kosten je tussen de 20 en 40 euro. Afhankelijk van de grootte van de fles die je wil bestellen. Bij sommige flessen krijg je zelfs passende glazen cadeau. Genoeg reden voor een online shopsessie als het aan ons ligt.

Nog meer glitter: Too Faced heeft nu een glittermasker en het is meer dan magisch

Reageer op artikel:
Glam up! Met deze glitterprosecco wordt je volgende girls night out fabulous
Sluiten